Пальчики оближеш: рецепт курячого філе, фаршированого грибами та сиром

01.06.2022

Куряче філе, фаршироване грибами та сиром – ефектна, смачна та легка у приготуванні страва, яка прикрасить будь-яке меню. На його приготування потрібно мінімум продуктів та часу. Рецептом страви поділилося видання Kamelena.

Інгредієнти:

  • 800 г курячого філе,
  • 300 г печериць,
  • 150 г цибулі,
  • 50 г сиру,
  • 300-400 мл вершків (будь-яких),
  • спеції (за бажанням),
  • сіль,
  • перець
  • рослинна олія.

Спосіб приготування:

на сковороді до золотистого кольору обсмажте дрібно нарізану цибулю. Гриби наріжте тонкими пластинами та додайте на сковороду. Перемішайте, смажте до моменту, коли рідина повністю випарується і гриби стануть рум’яними. В кінці додайте сіль та перець. Розділіть гриби на дві частини, в одну з них додайте натертий на тертці великий сир (це буде начинка).

Візьміть куряче філе, зробіть поздовжній надріз, виріжте маленький шматочок філе, щоб вийшла кишенька. Посоліть всередині та зовні, а потім додайте туди начинку та добре притисніть. Закрийте кишеньку вирізаним шматочком філе, вправляючи її всередину з усіх боків.

На сковороду додайте олію, викладіть філе, фаршированою частиною вниз і смажте приблизно 5-7 хвилин до появи легкого золотистого кольору. Потім переверніть і смажте ще 5-7 хвилин.

Поверніть на сковороду гриби, які залишилися, додайте вершки, щоб вони покривали м’ясо хоча б на три чверті. Посоліть, за бажанням, додайте спеції та тушкуйте на маленькому вогні під кришкою приблизно 20 хвилин. Подавайте фаршировані курячі грудки з будь-яким гарніром. Смачного!

Джерело: https://realist.online/

переглядів: 1 668

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *