Куряче філе, фаршироване грибами та сиром – ефектна, смачна та легка у приготуванні страва, яка прикрасить будь-яке меню. На його приготування потрібно мінімум продуктів та часу. Рецептом страви поділилося видання Kamelena.
Інгредієнти:
- 800 г курячого філе,
- 300 г печериць,
- 150 г цибулі,
- 50 г сиру,
- 300-400 мл вершків (будь-яких),
- спеції (за бажанням),
- сіль,
- перець
- рослинна олія.
Спосіб приготування:
на сковороді до золотистого кольору обсмажте дрібно нарізану цибулю. Гриби наріжте тонкими пластинами та додайте на сковороду. Перемішайте, смажте до моменту, коли рідина повністю випарується і гриби стануть рум’яними. В кінці додайте сіль та перець. Розділіть гриби на дві частини, в одну з них додайте натертий на тертці великий сир (це буде начинка).
Візьміть куряче філе, зробіть поздовжній надріз, виріжте маленький шматочок філе, щоб вийшла кишенька. Посоліть всередині та зовні, а потім додайте туди начинку та добре притисніть. Закрийте кишеньку вирізаним шматочком філе, вправляючи її всередину з усіх боків.
На сковороду додайте олію, викладіть філе, фаршированою частиною вниз і смажте приблизно 5-7 хвилин до появи легкого золотистого кольору. Потім переверніть і смажте ще 5-7 хвилин.
Поверніть на сковороду гриби, які залишилися, додайте вершки, щоб вони покривали м’ясо хоча б на три чверті. Посоліть, за бажанням, додайте спеції та тушкуйте на маленькому вогні під кришкою приблизно 20 хвилин. Подавайте фаршировані курячі грудки з будь-яким гарніром. Смачного!
Джерело: https://realist.online/