Печені осінні овочі

10.11.2021

Печені осінні овочі

Приготуйте швидкий і смачний гарнір з батату, цибулі-шалоту, грибів портобелло (найзапашніших представників печериць) та прянощів у духовці. Все нарізається великими шматками і запікається, поки не піде казковий аромат грибів, часнику та чебрецю. Помаранчевий батат надає страві святкового осіннього вигляду. Подавайте зі смаженим м’ясом чи птахом.

Рецепт приготування:

Змішайте 2 тонко нарізані капелюшки грибів портобелло (пластинки вискоблить) з 2 нарізаними очищеними бульбами батату, 3 ст. л. оливкової олії, 4 цибулинами шалота, розрізаними на 4 частини, 2 розчавленими зубчиками часнику та 2 ч. л. свіжого чебрецю; посоліть і поперчіть.

Викладіть на лист і запікайте при температурі 200°С, перемішавши 1-2 рази, поки овочі та гриби не підрум’яниться, 30 хвилин. Змішайте з 2 ст. л. петрушки та збризкайте оливковою олією

, переглядів: 268

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *