Петунія, чорнобривці, герань: скільки коштує розсада квітів на центральному ринку Рівного

24.05.2019

Рівненський центральний ринок весь час буяє квітами, але навесні просто таки розквітає. І якщо у березні-березні квітні тут можна було придбати насіння, вазони і прости живі квіти, то у травні ринок заряснів розсадою петуній, сульфіній, герані, чернобривців, агератуму, любенії та безлічі різних квіток. І треба сказати, що кожного року на рівненському ринку з’являються все нові і нові види розсади.

Ми поцікавилися, скільки ж коштує розсада найпопулярніших дворових квітів на центральному ринку Рівного. Так, 1 квітка петунії коштує в середньому 7 гривень, але можна знати і за 6. Сульфінія трішки дорожча – просять 10 гривень за 1 квітку в стаканчику або малесенькому горщику.

 

Покупцям також пропонують великий вибір сульфінії у вже готовому підвісному горщику. Розмаїття величезне, а також широкий ціновий спектр – починаючи від 100 гривень. Є вазони за 120, 140, 150 гривень.

Також є величезний вибір герані у горщиках. Кольорів безліч, а ціни коливаються – можна знайти 1 горщик за 35-40 гривень, а є також і за 50-60 гривень.

Розсаду вже цвітучих чорнобривців пропонують за 12 гривень, агератум коштує 10-12 гривень, люпенія – 10 гривень. Ми також знайшли на ринку диковинку – декоративний тютюн, по 25 гривень за квітку.

, , , переглядів: 3 263

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *