Поради рівнянам: Як пережити спеку?

30.06.2017
  5 порад рівнянам, які допоможуть пережити спеку без додаткових витрат і допоможуть вберегти здоров’я.
  1.    Приміщення не повинно поглинати сонячні промені. Перший варіант вирішення проблеми – жалюзі. Закриті білі пластини будуть служити не тільки елементом дизайну, але і відіб’ють більшу частину сонячних променів. Наступна опція – алюмінієва плівка. Вона хоч і не така естетична, як жалюзі, але більш ефективна проти прямих сонячних променів. Третій варіант – білі лляні штори. Вони непогано впишуться у будь-який інтер’єр і захистять приміщення від прямих сонячних променів.
  2. Приміщення повинно бути зволожено. Цілюща волога знизить температуру на 2-3 градуси, а за відчуттями і зовсім на 4-5. Звичайно, не варто перебільшувати, адже в “тропічному” приміщенні за літо неодмінно з’явиться грибок. Головне – знати міру.
  3.  Радикальний підхід включає розвішування в приміщенні мокрих рушників або простирадл. Процедуру варто повторювати кожні півгодини. Також можна раз в півгодини полоскати штори. Це нелегко, але бажана прохолода компенсує ваші зусилля.
  4. Наповніть ванну холодною водою і відкрийте двері в квартиру. Поруч з приміщенням температура опуститься ще на 2-3 градуси.
  5.  На форумах багато хто радить перед тим, як йти спати, покласти в ліжко крижані пляшки, а потім їх прибрати. Лягати в приємну прохолодну постіль стане справжнім святом після спекотного літнього дня.Використання цих 5 порад перетворить вашу квартиру на справжній оазис спекотним літом, а бажання скоріше дістатися додому стане сильним, як ніколи.
, , переглядів: 913

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *