Продукти, які псуються в холодильнику

09.06.2015

Продукти, які псуються в холодильнику

Ми звикли все зберігати в холодильнику і віримо, що так надовше збережеться. А от для деяких продуктів це правило категорично не підходить.

Перелік продуктів, які не варто зберігати у холодильнику:

Консерви, копченості, варення. Ці продукти не псуються, а тільки займають простір у холодильнику, якого нам не вистачає.

Тверді овочі (картопля, морква, цибуля) у холодильнику тільки швидко псуються.

Фрукти й цитрусові та гарбузи швидко псуються і починають гнити, тому їх краще зберігати у сухому місці при кімнатній температурі.

Шоколадні вироби у холодильнику вкриваються “сивиною” – це виділяється цукор, що погіршує смакові якості солодощів.

Олія та мед у холоді втрачають свої смакові властивості, стають несмачними.

Дивитись також:

Нові біотуалети у Рівному

Вирощуємо овочі-гіганти

Прикол: дієта для чоловіків

Двійники героїв Діснея [Фото]

Рівнянка – “Міні Міс Україна – 2015”

, , , , , переглядів: 339


Загрузка...

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *