Прості принципи догляду за віями і шкірою навколо очей

15.02.2020

Ніяких лайфхаків, тільки здоровий підхід. Це як пити більше чистої води – знайте, дотримуйтесь, не забувайте, і ви побачите ефект, пише makeup.ua.

Наступні дії

Вибирайте тільки ті б’юті-продукти, які вирішать ваші проблеми. Наприклад, для дренажу та зменшення набряків під очима підійде засіб з гіалуроновою кислотою і кофеїном. А для позбавлення від мімічних зморшок – з ретинолом або колагеном.

Знайте міру

Більше – не означає краще. Щоб шкіра навколо око не залишалася жирної, видаляйте надлишки крему через пару хвилин після нанесення. Інакше днем ​​буде “плисти” макіяж, а вночі виникне набряклість.

Доглядайте за віями

Обов’язково змивайте туш перед сном. Підійдуть спеціальні двофазні засоби для зняття макіяжу з очей, вони і ніжні, і ефективні одночасно. А для зміцнення вій регулярно наносьте на них живильну олію або сироватку. Такий продукт тримають на волосинках не більше години, і потім видаляють.

І робіть це регулярно

Сироватки для росту вій працюють весь час, але результат ви помітите тільки через 2-3 тижні щоденного використання. Потім їх потрібно наносити ще 2-3 рази в тиждень для підтримки ефекту. Коли ви перестанете ними користуватися, через пару тижнів вії повернуться до “рідної” довжині.

Не тріть очі

По-перше, ви розтягує шкіру. По-друге, якщо ви робите це під час зняття макіяжу, то досягнете тільки масштабного розмазування. Потрібно просто капнути засіб для зняття на ватний диск і прикласти його на 30 секунд до очей і вій. Після цього туш і тіні легко змиються.

, , , , , переглядів: 1 203

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *