Пиріг з батона та ковбаси

25.09.2022

Особливо такий пиріг сподобається тим, хто не любить поратися з тістом. Відмінна ідея швидкого перекусу або сніданку з того, що є в холодильнику, а виходить смачний і ситний пиріг. Треба лише замінити тісто на хліб. На підготовку йде усього 5 хвилин.

Пиріг з батона та ковбаси

Інгредієнти

  • батон – 150 гр,
  • яйця – 4 шт,
  • ковбаса – 150 гр,
  • сіль за смаком,
  • сир твердий – 100 гр,
  • гірчиця – 1/2 ч.л,
  • сметана – 4 ст.л. (120 гр),
  • вершкове масло – 30-50 гр.

Покроковий рецепт приготування

  1. Батон нарізаємо кубиками.
  2. Ковбасу (будь-яку, яка є) ріжемо кубиками.
  3. Сир натираємо на великій тертці.
  4. У потрібну миску кладемо сметану, додаємо гірчицю, яйця і добре перемішуємо.
  5. Додаємо м’яке вершкове масло і ще раз перемішаємо.
  6. До маси, що вийшла, відправляємо нарізані батон з ковбасою і тертий сир, трохи солі та чорного перцю і добре перемішуємо. Тісто готове.
  7. Викладаємо тісто у форму, змащену олією, розрівнюємо та злегка утрамбовуємо.
  8. Ставимо в духовку і випікаємо при температурі 200 градусів 25-30 хвилин. Орієнтуйтесь по своїй духовці.

Виходить дуже смачний пиріг, як у гарячому, так і холодному вигляді. І перекус, і сніданок, і навіть вечеря. Приготувати дуже просто і швидко та ще з мінімуму інгредієнтів.

Смачного!

Джерело: https://zhyttia.com.ua/

 

, , переглядів: 1 855

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *