Особливо такий пиріг сподобається тим, хто не любить поратися з тістом. Відмінна ідея швидкого перекусу або сніданку з того, що є в холодильнику, а виходить смачний і ситний пиріг. Треба лише замінити тісто на хліб. На підготовку йде усього 5 хвилин.
Інгредієнти
- батон – 150 гр,
- яйця – 4 шт,
- ковбаса – 150 гр,
- сіль за смаком,
- сир твердий – 100 гр,
- гірчиця – 1/2 ч.л,
- сметана – 4 ст.л. (120 гр),
- вершкове масло – 30-50 гр.
Покроковий рецепт приготування
- Батон нарізаємо кубиками.
- Ковбасу (будь-яку, яка є) ріжемо кубиками.
- Сир натираємо на великій тертці.
- У потрібну миску кладемо сметану, додаємо гірчицю, яйця і добре перемішуємо.
- Додаємо м’яке вершкове масло і ще раз перемішаємо.
- До маси, що вийшла, відправляємо нарізані батон з ковбасою і тертий сир, трохи солі та чорного перцю і добре перемішуємо. Тісто готове.
- Викладаємо тісто у форму, змащену олією, розрівнюємо та злегка утрамбовуємо.
- Ставимо в духовку і випікаємо при температурі 200 градусів 25-30 хвилин. Орієнтуйтесь по своїй духовці.
Виходить дуже смачний пиріг, як у гарячому, так і холодному вигляді. І перекус, і сніданок, і навіть вечеря. Приготувати дуже просто і швидко та ще з мінімуму інгредієнтів.
Смачного!
Джерело: https://zhyttia.com.ua/