Рецепт повітряного бісквіта з яблуками від Лілії Ребрик

Збір коштів на потреби армії України
20.07.2022

Рецепт повітряного бісквіта з яблуками від Лілії Ребрик

Яблучний пиріг – один з найпростіших і улюблених десертів. Акторка і ведуча Лілія Ребрик у своєму Instagram запропонувала приготувати бісквіт з яблуками за особливим рецептом.

“Цей пиріг виходить дуже легким і по-справжньому літнім! Він підходить і до соку, і до чаю, і до вина або шампанського”, – говорить Лілія Ребрик.

Рецепт повітряного бісквіта з яблуками

Бісквіт з яблуками від Лілії Ребрик

Час приготування:

  • 1 година 20 хвилин

Складові:

  • 4 яйця
  • 1 склянка цукру
  • Неповна склянка борошна
  • Яблука
  • Сік лимона

Спосіб приготування:

  1. Ділимо яйця на білки і жовтки. Білки відразу відправляємо в холодильник – бісквіт буде смачніший, якщо вони трохи охолонуть.
  2. Тим часом беремо круглу форму для випічки, прокладаємо пергаментом і нарізаємо яблука (шкірку знімаємо). На яблука бризкаємо трохи соку лимона – тоді вони не потемнішають.
  3. Ставимо розігрівати духовку до 180°С. Беремо ємність для тіста: високу і глибоку.
  4. Дістаємо з холодильника білки. Збиваємо, додаючи цукор. Всипаємо цукор повільно, весь час працюючи міксером. В кінці повинна вийти дуже пишна біла піна (як для безе).
  5. По одному додаємо жовтки, продовжуючи збивати міксером вже на меншій швидкості. В кінці всипаємо борошно.
  6. Заливаємо цією масою яблука і ставимо в духовку максимум на 50 хвилин.

Корисна порада

Готовий пиріг можна посипати просіяною цукровою пудрою.

Джерело: https://lifestyle.segodnya.ua/

 

 

переглядів: 401

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *