Смачні закуски – це запорука успішного свята. Пропонуємо дізнатися рецепт закуски на швидку руку.
Бюджетна закуска з печінки, яка стане унікальним блюдом будь-якої господині. А смачна овочева начинка додасть ніжний смак.
Таку закуску можна готувати з печінки або з млинцями.
Печінкові трубочки – рецепт закуски
Вам потрібно:
- Печінка куряча – 400 гр
- Яйця – 8 шт
- Молоко – 300 мл
- Борошно – 3 столові ложки
- Морква – 5 шт
- Цибуля – 2 шт
- Майонез або сметана
- Часник
- Сіль, перець
Приготування
- Печінку добре вимити, блендером або кухонним комбайном подрібнити. Перебити печінку до однорідності з сіллю та перцем і відкласти у велику каструлю.
- 4 яйця збити віночком та влити до печінки.
- Молоко повинно бути кімнатної температури.
- Борошно просіяти та додати до печінки разом з молоком, обов’язково все помішувати, щоб позбутися від грудочок.
- Тісто має бути обов’язково рідким та трохи солоним.
- Смажимо печінкові млинці з двох сторін до золотистого кольору.
- Кожен печінковий млинець змастити вершковим маслом.
- Готуємо смачну начинку. Цибулю та моркву помити та почистити.
- Цибулю дрібно порізати та обсмажити на вершковому маслі.
- Морквину натерти на крупній тертці та додати до цибулі.
- Відварити 4 яйця та натерти на дрібній тертці, можна додати часник.
- З’єднати всю начинку та додати пару ложок сметани.
- На кожен млинець викласти по 1 столовій ложці начинки та акуратно скрутити в трубочку.
- Кожну трубочку можна закріпити шпажками.
Смачного!
Джерело: https://glavred.net/