Рецепт швидкої закуски – трубочки з печінки з начинкою

04.10.2022

Смачні закуски – це запорука успішного свята. Пропонуємо дізнатися рецепт закуски на швидку руку.

Бюджетна закуска з печінки, яка стане унікальним блюдом будь-якої господині. А смачна овочева начинка додасть ніжний смак.

Таку закуску можна готувати з печінки або з млинцями.

трубочки з печінки з начинкою

Печінкові трубочки – рецепт закуски

Вам потрібно:

  • Печінка куряча – 400 гр
  • Яйця – 8 шт
  • Молоко – 300 мл
  • Борошно – 3 столові ложки
  • Морква – 5 шт
  • Цибуля – 2 шт
  • Майонез або сметана
  • Часник
  • Сіль, перець

Приготування

  1. Печінку добре вимити, блендером або кухонним комбайном подрібнити. Перебити печінку до однорідності з сіллю та перцем і відкласти у велику каструлю.
  2. 4 яйця збити віночком та влити до печінки.
  3. Молоко повинно бути кімнатної температури.
  4. Борошно просіяти та додати до печінки разом з молоком, обов’язково все помішувати, щоб позбутися від грудочок.
  5. Тісто має бути обов’язково рідким та трохи солоним.
  6. Смажимо печінкові млинці з двох сторін до золотистого кольору.
  7. Кожен печінковий млинець змастити вершковим маслом.
  8. Готуємо смачну начинку. Цибулю та моркву помити та почистити.
  9. Цибулю дрібно порізати та обсмажити на вершковому маслі.
  10. Морквину натерти на крупній тертці та додати до цибулі.
  11. Відварити 4 яйця та натерти на дрібній тертці, можна додати часник.
  12. З’єднати всю начинку та додати пару ложок сметани.
  13. На кожен млинець викласти по 1 столовій ложці начинки та акуратно скрутити в трубочку.
  14. Кожну трубочку можна закріпити шпажками.

Смачного!

Джерело: https://glavred.net/

 

 

переглядів: 2 742

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *