Рецепт жироспалювального супу з секретним “інгредієнтом” – готуємося до літа

30.03.2021

Фітнес-тренер Віктор Мандзяк дав рецепт жироспалювального супу з секретним “інгредієнтом”

 

Чому суп – корисно для фігури

“Для схуднення дуже важливо бути ситим, адже голодний безшерстий ссавець їсть, багато і калорійно. Є три фактори ситності їжі: невисока щільність енергії, білок і клітковина. Суп як ніщо відповідає цим характеристикам: вода, овочі і нежирне м’ясо створюють невисоку щільність калорій, м’ясо дає білок, а овочі – клітковину”, – зазначає тренер.

Згідно з висновками вчених, люди, які часто вживають супи, мають нижчий індекс маси тіла. І частота вживання супу обернено пропорційна до ІМТ та обхвату талії.

“Суп впливає на масу тіла, як сорокавідсотковий етанол на настрій алкоголіка”, – жартує Віктор.

Рецепт жироспалювального супу

Помістіть в каструлю воду, нежирне м’ясо, овочі (які хочете), сіль, перець і лавровий лист. Запаліть камфорку. За 30-40 хвилин страва буде готова і матиме позитивний вплив на фігуру.

Якщо ви хочете, щоб ваш суп ввібрав в себе справжню жироспалюючу силу, є таємний “інгредієнт” – вам потрібно виконувати продовж всієї варки ритуальний танець.

“Стрибайте, присідайте, відтискайтесь і качайте прес – мотиляйте своїми трубчастими кістками так, ніби у вас вселився чортяка! І головне, щоб суп ввібрав в себе всю силу цього танцю, кришка каструлі має бути привідкритою”, – додає тренер.

По завершенні виключайте вогонь, приймайте душ і можете братись за споживання жироспалювального супу.

, переглядів: 804

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *