Рейтинг найдивніших фото в резюме

30.06.2015

Як повідомляє HeadHunter Україна, першість у курйозному рейтингу належить фото в стилі «ню» або з пляжу. У літній сезон кандидати завалюють рекрутерів резюме з фотографіями у купальниках та плавках. Чоловіки часто зображені з бокалом пива. Особливо хочеться відзначити кандидатку, яка на вакансію стюардеси на приватний літак надіслала резюме з фото, де вона в чорній обтягуючій сукні з відкритою спиною, з яскравим макіяжем біля пілону.

 Усі рекорди також б’ють фото на фоні килимів. Бувають особливо мальовничі фото. Наприклад, на позицію менеджера по транспорту пошукач надіслав фото, на якому він стоїть на тлі килима, в шкарпетках, без взуття в повний зріст і тримає в зубах троянду.

Часто рекрутери зустрічають резюме з фото, де кандидати зображені в ході домашнього застілля або під час корпоративу.

Свої захоплення та хобі пошукачі іноді воліють не вказувати письмово, а зображують на фото. Яких лише кандидатів не зустрічають HR-и! Рибалок, зображених з вудкою та уловом, спортсменів в лижних костюмах та в окулярах, автолюбителів за кермом чи біля свого (чи чужого) автомобіля, любителів тварин верхи на коні, з кішками на руках тощо. До речі іноді замість свого обличчя кандидати надсилають фото тварин. Зустрічались білки, коні та коти.

«Радують» рекрутерів резюме з фото, де зображені лише частини тіла – руки, сідниці та стегна, лише очі або ноги. Мабуть, пошукачі вважають, що в їх професії найбільш важливі саме ці частини тіла.
Доволі часто зустрічаються резюме з весільними фото.

Фото «з характером». До цієї категорії відносяться резюме з фото, на яких пошукачі показують себе у всій красі у звичній для них обстановці. Наприклад, рекрутери отримували резюме з такими фото:
• кандидат на тлі могильних вінків
• економіст, який сидить на сходинках біля брудного под’їзду в купі недопалків, з цигаркою та в кепці
• менеджер по ключовим клієнтам в танцювальному трико, сидячи навпочіпки
• пошукач в діловому костюмі на тлі стін з керамічною плиткою в санузлі
• кандидат на посаду охоронця з оголеним торсом, у шкіряній жилетці та з батогом
• фото пошукача з голим торсом із золотим ланцюгом і хрестом на грудях, на очах сонцезахисні окуляри, а фон – товарний потяг.

(via)

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Ще більше цікавого

Архітектор з Йорданії створює справжні паперові шедеври [Фото]

У США обрали найбільш потворного собаку світу [Фото]

Котів можуть любити не тільки жінки [ФОТО]

Незвичайні млинці для дітей

, , , , , переглядів: 2 153

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *