Рівнян сьогодні чекає засвічення центральної ялинки та “ВАРЕНИК-FEST”

12.12.2021

Сьогодні, 12-го грудня, у Різдвяному містечку на центральній площі з 12 до 22 години на рівнян чекатиме одразу декілька дійств.

Містяни та гості зможуть відвідати фестиваль українського вареника ВАРЕНИК-FEST, де відбуватиметься етнокультурна програма, святкова музика, конкурси з варениками і не тільки, танці та традиційні гуляння, виступи місцевих фольклорних колективів та демонстрація обрядів, звичаїв. А також сьогодні з 17:30 до 18:30 відбудеться засвічення вогнів Головної Ялинки.

Окремо працюватимуть найкращі місцеві ресторації, які представлятимуть рівненську автентичну кухню: топові шеф-кухарі міста проведуть апетитні майстер класи, а найкращі ресторани готуватимуть і пригощатимуть автентичними стравами та напоями.

До 22 години гостей Свята чекає концертна програма, яка буде наповнена новорічно-різдвяним теплом, музичними світовими хітами від гурту ManSound (МенСаунд, Київ) та кавер бенду “VODA” (Рівне).  На завершення – святкова новорічно-різдвяна “УКРОТЕКА” від діджея Міцик Гонібез.

, переглядів: 975

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *