Рівненський депутат про одностатеві шлюби: «В сім`ї має бути дружина і чоловік, а не кілька суб`єктів»

22.03.2017

Звернення до Верховної Ради, Кабміну, Міністерств юстиції та закордонних справ підготував депутат міськради Рівного Олександр Чубай. У ньому вимагає «зупинити внесення змін до Конституції України та інших нормативно-правових актів викривлених понять сім’ї, шлюбу, батьківства, материнства й дитинства».

Чому раптом підготував таке звернення, депутат міськради Рівного Олександр Чубай розповів виданню radiotrek.rv.ua.

Читайте також: Вже завтра подорожчає проїзд у маршрутках Рівного: платитимемо 4 гривні

– Я підтримую позицію християнських цінностей, що в сім’ї має бути дружина і чоловік, а не кілька суб’єктів, які називаються сім’я. Проблема в тому, що на всеукраїнському рівні є лобісти цього питання і вони в якийсь період активізуються, а в якийсь період готуються. От зараз вони активізуються. І зараз мають приймати різні нормативні документи з цього приводу. Тому, якщо реакції суспільства не буде, то їх, скоріше за все, приймуть.

Олександр Чубай впевнений, що його звернення колеги по депутатству підтримають.

Читайте також: Рівнянин знайшов пояснення поганому ставленню водіїв маршруток до пасажирів

Депутат вважає, що коли у законодавство введуть поняття одностатевого шлюбу, то ця проблема стосуватиметься всього народу України, і мешканців Рівного в тому числі. А змінити щось буде вже важко. Тому для пана Чубая важливо, щоб міськрада Рівного з приводу цього питання висловила свою позицію саме зараз.

, , , , переглядів: 568

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *