Рівнян смішили найкращі команди “Ліги Сміху”: фото

13.02.2019

П’ять років тому в Україні з’явився новий телевізійний проект “Ліга Сміху”, який захопив молодь зі всієї країни. Вже п’ять років цей проект об’єднує артистів-гумористів і народжує нових зірок. У 2019 році “Ліга Сміху” святкує ювілей і саме до цієї дати організатори вирішили порадувати прихильників українського гумору, влаштувавши всеукраїнський тур кращих команд “Ліги сміху”.

Так, в рамках цього туру улюблені команди завітали до Рівного і смішили рівнян у вівторок, 12 лютого. Зокрема, це команди “Луганська збірна”, “Стадіон Діброва” та “Ніколь Кідман”, які понад дві години дарували гарний настрій повному залу глядачів. Треба сказати, що деякі номери команди представили нові, а деякі були вже улюблені, які глядачі могли бачити по телевізору. Та найбільше рівнян захопив конкурс імпровізації “Розминка”.

Як і на сцені “Ліги Сміху”, що ми бачили по телевізору, команди відповідали на запитання із залу. На початку свого виступу ведучий шоу запропонував рівнянам придумувати запитання до команд, а в “Розминці” вони їх задавали. Тут варто зазначити, що питання були дуже різноманітні, зрештою, як і відповіді. Наприклад, одна із дівчат заявила, що хоче дитину від лігасмішника, на що представник “Ніколь Кідман” назвав готель і номер, в якому зупинився, і запропонував дівчині заходити. Одним словом, весело було всім.

 

, , , переглядів: 1 501

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *