Рівняни їстимуть рибу на Короп фесті

05.07.2017

Щорічний фестиваль кулінарного мистецтва “Короп фест”, який раніше проходив в селі Коропець цього року відбудеться в Тернополі. Фестиваль присвячений приготуванню рибних блюд з коропа і пройде з купальськими гуляннями. “КоропФест 2017” почнеться 6 липня. Це буде open – air просто неба з розважальними конкурсами і вогнищем.

 

На другий день, 7 липня, заплановано офіційне відкриття фестивалю. Відвідувачів пригощатимуть смачними рибними стравами: фаршированої скумбрією, печеним коропом, юшкою з білими грибами, паельєю з риби і ін. Для самих маленьких в цей день буде працювати дитяча локація, а для старших виступлять групи Gloria Band і “Чорні черешні”, а в завершення – дискотека.

Третій день фестивалю стане рекордним. 8 липня встановлений новий кулінарний рекорд України – приготовлено 3000 літрів юшки в одному котлі! Після реєстрації рекорду юшкою пригощатимуть всіх присутніх. У цей день виступати головний хедлайнер – OT VINTA, а також на сцені вийдуть “Медовий полин”, Hero is coming, Atlantic Gardens і ін. Цього ж вечора запустять рекордну кількість небесних ліхтариків.

Останній день фестивалю запам’ятається виступами груп “308”, “Шосте почуття”, “Чумацький шлях”, “Paper Planets”, а також вогненним шоу.

 

, , переглядів: 1 198

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *