Рівнянка про місцевий паб: «Це відвертий обман клієнтів» (+ФОТО)

09.03.2017

Рівняни продовжують залишати відгуки про місцеві заклади харчування. Цього разу у спільноті «ВИЛКА – книга по закладах відпочинку Рівного» рівнянка Марія залишила відгук про кафе Grill Pub. Дівчина заявляє, що у закладі обважують відвідувачів.

Читайте також: Рівненський «Велмарт» оштрафували за порушення авторських прав

Публікуємо текст відгуку рівнянки повністю:

«Мова йтиме про новий заклад Grill Pub, про який я начиталась доволі схвальних відгуків і вирішила сама завітати і переконатись. Замовляли на виніс, детально вивчивши меню. Не буду описувати про більш ніж годину очікування, ок, почекаємо, проте, отримавши своє замовлення, я відразу звернула увагу на те, що пакунок надто легкий. Дома, вперше за весь час відвідування кафе, ресторанів та піцерій я вирішила зважити замовлення.

Висновок:

  • Овочі гриль: замість заявлених 200 грамів маєм 189, норм, вроді небагато, нічого страшного.
  • Курка в беконі: взагалі забракло слів, замість заявлених 200 грам, маєм всього 128(!!!) І то з тарою разом!
  • Сирна тарілка: треш, 125 грам замість 250! Половина.

Фото меню прикріпили, фотодокази теж. Спокійно реагувати на таке нахабство не збираюсь, бо це відвертий обман клієнтів. Розумію, що ціни низькі, як для даного асортименту, але в меню ясно і зрозуміло вказано ціну та грамаж страви. Чекаю адекватної реакції закладу, бо, відверто, не сподівалась на таке в новому розхваленому закладі».

 

, , , переглядів: 1 390

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *