Рівнянка розповіла, чому на кладовищі довелося одягати бахіли

28.12.2016

Рівнянка написала гнівний пост у спільноту «Типове Рівне», що в соцмережі «Вконтакті». У своєму дописі дівчина розповіла про поховання бабусі та про жахливу багнюку на кладовищі.

Читайте також: Рівнянка написала розгромний відгук про святкування корпоративу в місцевому кафе

Публікуємо допис рівнянки повністю:

Обурена якістю «доріг» на рівненському кладовищі Молодіжне. В мене є одне питання до пана Володька, невже так важко зробити проходи, хоча б там де вони мають бути?
Вчора, коли хоронили мою бабусю і звісно ж оплативши 1553,31 грн, змушені були нести труну приблизно метрів з 500, бо «возик» не зміг доїхати до могили через страшенну багнюку. І за те, що було заплачено (підвезти труну до могили) ми фактично скористались на 50% і довелось платити людям (чоловікам), щоб донесли домовину, так як, ніхто на таке болото не розраховував.
Сьогодні, коли, як годиться прийшли з церкви на могилу – взявши бахіли та пакети на ноги, взагалі не могли дійти – вгрузло взуття! Разом з тими бахілами та пакетами. ЖАХ.
Якщо розширюють кладовище (розумію, що це дійсно потрібно), то зробіть дорогу та людський підхід до могил. Бо я так зрозуміла, що ще те багно довго доведеться місити, а там лише одна типу «засипана» стежечка, хоча по ній не їде «возик», бо грузнуть колеса.
В даному секторі в радіусі певно що зо два км, а то і більше я не побачила жодного крану з водою, мені страшно подумати, де весною я братиму воду, щоб прибрати на могилі!!
Прошу, ні вимагаю – надавати якісні послуги та зробити дорогу і проходи до могил, за які ми платимо кошти! Тому, шо наступного разу з паном Володьком ми зустрінемось в залі суду, де він компенсуватиме мої збитки (зіпсоване взуття).

Фото рівнянки, яка написала пост

, , , , переглядів: 1 105

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *