Розкриваємо секрет щасливого шлюбу

31.05.2023

Кожен мріє зустріти гідну людину, з якою можна створити міцну та щасливу родину. Але щоб стосунки приносили радість та задоволення, партнерам потрібно докласти для цього зусиль.

Психологи розповіли про принцип, який допоможе створити міцний шлюб.

щасливий шлюб

За їх словами, багато людей будують ілюзії щодо ідеального сімейного життя. Часто все зводиться до стереотипу, що чоловік має бути головою, тобто приймати всі рішення, забезпечувати сім’ю, а у вихідні відпочивати на дивані, коли дружина повинна сидіти вдома, займатися прибиранням та вихованням дітей. Але якщо ви хочете створити міцні та щасливі стосунки, то слід забути про штампи та стереотипи.

Фахівці зазначили, що принцип полягає в тому, щоб бути самим собою і дозволяти чинити так своїй коханій людині. Є багато сімей, в яких чоловік займається справами по дому, а дружина піднімається кар’єрними сходами — їх влаштовує така модель сім’ї, вони роблять так, як хочуть, не граючи в ігри «ти повинен».

А якщо обидва партнери не люблять займатися побутом, тоді варто побудувати життя так, щоб користуватися послугами клінінгу, замовляти їжу з доставок. Якщо фінансове становище не дозволяє так жити, можна розподілити обов’язки порівну. У здорових стосунків не повинно бути для всіх стандартів та законів, не варто себе «ламати». Все має бути за взаємною згодою.

Джерело: https://ukr.media/

, , , переглядів: 360

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *