Samsung назвала причину самозаймань своїх смартфонів

23.01.2017

В Samsung заявили, що компанія бере на себе відповідальність за те, що не змогла ідентифікувати і усунути можливі проблеми до того, як Galaxy Note 7 надійшов у продаж.

Інженери компанії разом з фахівцями незалежних організацій досліджували понад 200 тисяч пристроїв і 30 тисяч акумуляторів, щоб встановити причину неполадок.

Читайте також: Такого ви точно не знали: Топ-10 цікавих фактів про сон

У ході розслідування з`ясувалося, що вони могли бути викликані недоліками проектування акумуляторів і технологічного процесу складання пристроїв.

Після гучного скандалу, Samsung Electronics звернулася до власників Galaxy Note 7, закликавши їх не використовувати пристрої і принести їх в сервісний центр для заміни. 2 вересня 2016 року вона оголосила про глобальне відкликання смартфонів Galaxy Note 7.

До моменту оголошення про відкликання Galaxy Note 7 компанія відвантажила близько 2,5 млн цих пристроїв, і оновлені смартфони з новими акумуляторами, стали доступні тільки 19 вересня.

Читайте також: Огляд водойм Рівненщини: де яка риба водиться (+ФОТО)

Розслідуванням встановлено, що батареї були невдало спроектовані. У місці заокругленого кута акумулятора стикалися електроди, які спричиняли замикання.

Ще одна партія Galaxy Note 7 була оснащена акумуляторами гонконгської фірми Amperex Technology. У них, як встановили експерти, мала місце неналежна ізоляційна прокладка, що також спричиняло стикання електродів, – повідомляє ТСН.

, , , переглядів: 973

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *