Що приготувати з курячих сердечок

Збір коштів на потреби армії України
21.10.2022

Що приготувати з курячих сердечок

Якщо хочете приготувати смачні та бюджетні страви, то ці рецепти є ідеальним варіантом. Страви з курячих сердечок виходять нереально апетитними та ситними. Для їхнього приготування знадобляться прості інгредієнти та небагато часу.

Курячі сердечка з томатами та рисом

Курячі сердечка з томатами та рисом

Така страва виходить дуже ситною. Курячі сердечка відмінно смакують з рисом. Для приготування цієї страви знадобляться бюджетні інгредієнти та годину вільного часу. Курячі сердечка з томатами та рисом виходять смачними, апетитними та дуже ситними.

Інгредієнти для приготування:

  • 500 г. курячих сердечок;
  • 2 шт. ріпчастої цибулі;
  • 100 г. рису;
  • 3 шт. помідорів;
  • 2 ст.л. рослинної олії;
  • 200 мл. вершків;
  • сіль, чорний перець;
  • зелень за смаком;
  • 3 зубчики часнику.

Рис промиваємо декілька разів, а потім заливаємо окропом. Ставимо на вогонь та варимо приблизно 15-20 хвилин. Курячі сердечка очищуємо від зайвого жиру. Ріпчасту цибулю дрібно нарізаємо. Викладаємо її на розігріту сковорідку та смажимо до прозорості.

Потім додаємо курячі сердечка. Томати заливаємо окропом та знімаємо шкірку. Нарізаємо кубиками й відправляємо у сковорідку. Часник пропускаємо через прес. Додаємо його до курячих сердечок.

Солимо, перчимо та за бажанням додаємо зелень. Потім вливаємо вершки й тушкуємо ще декілька хвилин. Готові сердечка подаємо до столу з рисом.

Салат з курячими сердечками та грибами

Салат з курячими сердечками та грибами

Такий салат сміливо можна подавати до святкового столу. Він не лише смачний, а й дуже ситний. Салат з курячими сердечками та грибами швидкий у приготуванні та нереально апетитний.

Інгредієнти для приготування:

  • 200 г. маринованих печериць;
  • 400 г. курячих сердечок;
  • ріпчаста цибуля;
  • сіль та чорний перець за смаком;
  • рослинна олія;
  • 150 г. сметани;
  • зелень за смаком.

Курячі сердечка нарізаємо соломкою, а цибулю подрібнюємо. Сковорідку змащуємо олією. Ставимо її на вогонь та викладаємо цибулю. Смажимо до золотистої скоринки, а потім додаємо курячі сердечка.

Сіль та перець додаємо за смаком. Потім вливаємо сметану. Перемішуємо й тушкуємо до готовності. Готові сердечка викладаємо в миску. Додаємо мариновані печериці та перемішуємо.

Зверху салат посипаємо дрібно нарізаною зеленою цибулею та подаємо до столу.

Шашлики з курячих сердечок

Шашлики з курячих сердечок

Якщо хочете приготувати оригінальну страву з курячих сердечок, то зверніть увагу на цей рецепт. Шашлики з сердечок виходять нереально апетитними та мають відмінний смак. Вони готуються дуже швидко й просто.

Інгредієнти для приготування:

  • 600 г. курячих сердечок;
  • 200 г. помідорів чері;
  • 2 шт. цукіні.

Для маринаду:

  • 150 мл. лимонного соку;
  • 100 мл. оливкової олії;
  • 6 зубчиків часнику;
  • сіль, чорний перець.

Спочатку приготуємо маринад для шашликів. У глибоку миску вливаємо оливкову олію та лимонний сік. Додаємо сіль, чорний перець та пропущений через прес часник. Все ретельно перемішуємо.

Овочі промиваємо під водою та нарізаємо на шматочки. Курячі сердечка, помідори та цукіні відправляємо в маринад та залишаємо приблизно на 30 хвилин. Потім всі інгредієнти нанизуємо на шпажки.

Шашлики готуємо на грилі 30-40 хвилин. До столу їх подаємо в гарячому вигляді.

Паштет з курячих сердечок

Паштет з курячих сердечок

Паштет готується дуже просто та виходить смачним й ніжним. Він має апетитний вигляд та чудово смакує з білим хлібом або тарталетками. Обов’язково приготуйте цей паштет для своєї сім’ї.

Інгредієнти для приготування:

  • 400 г. курячих сердечок;
  • 300 г. курячого філе;
  • 1/2 морквини;
  • ріпчаста цибуля;
  • 80 г. вершкового масла;
  • 100 мл. бульйону;
  • сіль та перець за смаком.

Куряче філе та моркву відварюємо до готовності. Бульйон вливаємо в миску, адже він ще знадобиться. Курячі сердечка відварюємо в окремій каструлі.

Ріпчасту цибулю обсмажуємо на вершковому маслі. Курячі сердечка пропускаємо через м’ясорубку. Додаємо цибулю та перемішуємо. Куряче філе та моркву теж пропускаємо через м’ясорубку.

З’єднуємо всі інгредієнти. Додаємо бульйон, сіль та спеції. Отриману масу збиваємо блендером. Паштет готовий.

Розсольник з курячими сердечками

Розсольник з курячими сердечками

Розсольник готується дуже просто, а виходить надзвичайно смачним. Курячі сердечка дають страві відмінний смак та аромат.

Інгредієнти для приготування:

  • 300 г. курячих сердечок;
  • 250 г. картоплі;
  • 170 г. солоних огірків;
  • 1,5 л. води;
  • 50 г. вершкового масла;
  • сіль та спеції за смаком.

В каструлю вливаємо воду та ставимо на вогонь. Тим часом очищуємо картоплю та ріжемо її на кубики. Ріпчасту цибулю подрібнюємо та обсмажуємо на вершковому маслі. Солоні огірки нарізаємо кружечками.

В киплячу воду відправляємо картоплю. Потім додаємо курячі сердечка та варимо до напівготовності. Вкінці всипаємо нарізані огірки. Також додаємо цибулю. Солимо та перчимо за смаком.

Розсольник варимо ще декілька хвилин та даємо йому настоятися. Потім страву подаємо до столу.

Смачного!

Джерело: https://wona.com.ua/

 

 

, , , , , , , переглядів: 1 566

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *