Що вдягати цією весною?

09.05.2017

Цього року, весна пропонує стильні і універсальні рішення, як кажуть “must have” для усіх модниць. При всій строкатості модних тенденцій на рахунок цих речей всі дизайнери, здаються однодумцями.
Мереживо, денім, сукні в квіточку, горох або графічну смужку, спортивні елементи або волани – все це настільки міцно закріпилося в списку модних тенденцій, що кочує з сезону в сезон вже не перший рік. Отже, що ж модно цією весною?

1. Широкоплечий костюм
Ні, не той нудний, в якому все по фігурі, – це той, який натхненний знаменитим power dressing. Це широченні двобортні піджаки з опущеними гудзиками, подовженими або, навпаки, укороченими рукавами, вільні і статичні.
Якщо ви поки не готові до такого радикального одягу, і це для вас занадто – згадайте, як одягалася Хілларі Клінтон під час передвиборчих перегонів. Завдяки їй брючний костюм будь-якого, хоч яскраво-рожевого, кольору ще довгий час буде асоціюватися з силою і хорошим смаком.широкоплечий костюм
2. Століття Марії-Антуанетти
Шовк, вишивка золотом по пастельним тканинам, пишні спідниці, тугі корсети, банти, перли, оксамитові туфельки в квітковому орнаменті – в новому сезоні дизайнери впали в рококо і остаточно втратили голову. Будь-яка дівчина, виглядатиме в цьому образі ніжно та тендітно, немов справжня леді.

марія-антуанетта 3. Купальні атрибути
Одна з найбільш захоплюючих постановок сезону – показ Тома Брауна, на якому моделі спочатку виходять в “махрових халатах”, а потім роздягаються до купальників. Тему купальних костюмів розвиває і Міучча Прада – в її виконанні моделі перетворюються в красунь з пін-ап-журналів в ретрокупальниках і квіткових банних шапочках. Варіації на тему гідрокостюма – стали дуже популярними.купальні атрибути
4. Рукава на будь-який смак
Дизайнери знущаються над рукавами третій сезон поспіль. Ще трохи – і ця тенденція теж перейде в список “вічних”. Радує хіба що різноманітність варіантів: тут вам і рукава-буфи, і рукава навмисно подовжені, і покриті розрізами, як в 1970-х, і просто від’єднані від решти одягу. Такі надягають як рукавичка і або кріпляться на ремінь, або вільно висять, оголюючи плече. До слова, просто оголене плече, хоча б одне, – це теж тренд.

довгі рукава 5. Слогани
Футболки з гучними висловами – сильна тенденція вже не перший рік. Було б наївно сподіватися, що коли-небудь вона таки закінчиться, – адже якщо в позаминулому сезоні були Vetements з їх “палаючими мостами”, то в цьому у нас є Марія Грація Кьюрі з Dior, яка закликала всіх стати на сторону феміністок. І після неї неодмінно буде хтось ще.

слогани

Будьте стильними!

, , переглядів: 1 052

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *