Шлюби-одноденки: 5 найшвидших розлучень знаменитостей

02.04.2019

Днями стало відомо, що американський актор Ніколас Кейдж шокував своїх фанатів ексцентричною витівкою. Будучи у Лас-Вегасі на відпочинку актор швиденько одружився із Ерікою Койке, з якою вони зустрілися у 2018 року. Однак, як повідомляють ЗМІ, через чотири дня Кейдж раптово вирішив розірвати шлюб і поспішив за цим до суду. Актор заявив, що 34-річна Еріка хоче привласнити собі його гроші. Тобто в цілому шлюб Кейджа і Койке тривав 96 годин, проте це не рекорд серед зірок кіно і музики. Ми розповімо про найбільш короткі шлюби серед знаменитостей.

Брітні Спірс і Джейсон Олександр

Шлюб знаменитої поп-зірки з другом дитинства Джейсоном тривав лише 55 годин. Брітні запросила приятеля у Лас-Вегас і після бурхливої вечірки запропонувала йому одружитися. Трохи пізніше, отямившись, співачка натрапила на осуд з боку менеджера і сім’ї, тому швиденько розірвала цей шлюб.

Кім Кардашян та Кріс Хамфріс

З самого початку світська левиця жартувала, що її шлюб з колишнім гравцем NBA не затягнеться надовго. Кім та Кріс розійшлися через 72 дні після розкішного весілля. “Іноді все йде не так, як планувалося. Ми залишилися друзями і бажаємо один одному всього найкращого”, — прокоментувала розлучення Кардашьян.

Рене Зеллвегер і Кенні Чесні

Зірка “Щоденника Бріджит Джонс” Рене Зеллвегер вийшла заміж за кантрі-співака Кенні Чесні у 2005 році, але їх шлюб не протримався і чотирьох місяців. Пара розірвала свій союз, пославшись на “шахрайство”, що викликало підозри щодо сексуальної орієнтації Чесні в той час. Пізніше Зеллвегер пояснила, що цей термін “просто юридичний мова, а не відображення характеру Кенні”.

Кід Рок і Памела Андерсон

У липні 2006 року гламурна модель Памела Андерсон офіційно пов’язала своє життя з музикантом Кідом Роком. Зіркова пара зіграла весілля на яхті у Сен-Тропе. Проте яким би епатажним не було саме весілля, шлюб розвалився у листопаді того ж року, всього через 122 дні. І Кід, і Памела подали документи на розлучення в один і той же день.

Едді Мерфі і Трейсі Едмондс

Ще одна знаменита пара, яким стали тісні кільця на пальцях. Пара розлучилася всього через 14 днів після одруження. Ходять чутки, що у них виникли запеклі суперечки з приводу того, чи буде Трейсі брати прізвище актора.

, , , , , переглядів: 1 718

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *