Шоколадно-апельсинове фондю – зробіть собі приємність в осінній день

Збір коштів на потреби армії України
11.11.2021

Шоколадне фондю – оригінальний десерт для того, щоб відзначити завершення робочого тижня.

Приготуйте шоколадний соус, додавши в нього для яскравішого смаку і аромату ром, апельсинову цедру і корицю і ложку вершкового масла, щоб шоколад довше залишався м’яким. Розкладіть навколо чаші фрукти та закуски, які макатимете, дерев’яні шампури або шпажки і подавайте!

Інгредієнти до рецепту 

Фондю

2 ст. свіжої полуниці, помитою, обсушеною та очищеною

2 ст. свіжої малини 2 банани, очищених, нарізаних на скибочки довжиною по 5 – 6 см.

350 гр. товстих, солоних бретцелей

120 гр. кураги

180 гр. смаженого солоного мигдалю

Насичений шоколадний дип-соус

0,5 ст. жирних вершків

2 ст. л. цукру

1 ч. л. меленої кориці

1 ст. л. (15 гр.) вершкового масла

120 гр. темного шоколаду

2 ч. л. темного рому

1/8 ч. л. тертої апельсинової цедри

Приготування страви за рецептом:

Розкладіть усі інгредієнти для фондю на блюді. Подайте до інгредієнтів теплий насичений шоколадний дип-соус. см ще страва вихідного дня – порційний ванільний пудинг з вівсяним печивом. Насичений шоколадний дип-соус У каструлі середнього розміру на слабкому вогні доведіть до кипіння суміш із вершків, цукру, кориці та вершкового масла. Зніміть із плити, додайте шоколад і перемішайте, щоб він розтанув. Перед подачею влийте ром і втрутите апельсинову цедру.

переглядів: 917

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *