Схуднення за знаком Зодіаку: кому треба попотіти, а хто може обійтися легкою дієтою

04.04.2019

Виявляється, кожен знак Зодіаку худне по своєму. Хтось їсть і не товстішає взагалі, інші ж від ковтка води вже набирають вагу. Та рано чи пізно кожен із нас задумується про те, щоб записатися у спортзал чи сісти на дієту. Ми розповімо, кому зі знаків Зодіаку для схуднення потрібні танці чи піші прогулянки, кому варто попотіти у тренажерці. Пише ukr.media.

Овен

Зірки говорять про те, що Овнам у схудненні найважче. Цей знак Зодіаку частенько любить починати проекти, але майже ніколи не доводить до кінця. Конкуренція – це спосіб “завести” Овна, інакше почне відступати. Любить отримувати все найновіше, щоб допомогти собі у тренуванні або харчуванні. Його кухня битком набита гаджетами та девайсами. На жаль, Овен використовує ці речі один-два рази, а потім нудьгує або стає байдужим чи лінується продовжувати почате. Найкраще для Овна – знайти знайомого або партнера, який захоче допомогти йому втратити вагу і тренуватися разом.

Телець

Цей знак схильний до гедонізму, що ускладнює для нього регулярні заняття і дієти, оскільки йому їх важко дотримуватись. Телець може бути повільним, нудним, таким людям часто складно пробувати щось нове. Люди, народжені під цим знаком, любить солоденьке і калорійну їжу. Смачне та красиве притягне Тельця, тому, якщо вправи або дієта якимось чином здаються Тельцю привабливими, йому буде набагато простіше. Якщо Тельця цікавить витрачання грошей на ексклюзивне членство у різних клубах чи залах, це може мотивувати його ходити в спортзал. Тренажерний зал з додатковими зручностями: басейн, сауна, спа, послуги масажистів – ідеально.

Близнюки

Люблять рухатись, а це означає, що прихильність до занять та тренування щоденно не повинні стати складною справою. Біг або швидка прогулянка чудово підходить для Близнюків. Вони також отримають користь від того, що зможуть спілкуватися або просто бути поруч з іншою людиною під час тренувань. Близнюки можуть впоратись із багатьма задачами. Якщо не знайдуть партнера, який готовий пробігти кілька кілометрів з ними, завжди можуть заповнити мовчання, слухаючи музику.

Рак

Природжені повари, для них кухня – найкраще місце початку боротьби із зайвою вагою. Для Раків це – переробити своє щоденне меню і сісти на дієту. Люблять готувати і годувати інших. Раки стають мотивованими худнути, якщо дієта і харчування стали сімейною справою, де всі дотримуються здорового харчування. Мова йде не про те, щоб відмовитись від їжі, а про те, щоб переконатись, що легко доступна їжа – корисна. Якщо Рак має родину, яка підтримає його – він покращить своє здоров’я та фізичну форму.

Лев

Любить бути між людьми і в центрі уваги. Найкращий спосіб змусити Лева схуднути – залучити його до командних видів спорту, таких як футбол або баскетбол. Командні види спорту дозволяють Леву спалювати всю свою енергію. Надають Леву комбінацію групових вправ і можливість бути відмінним гравцем. Лев відчуватиме славу, якщо його команда зможе перемогти. Поговоріть зі своїми друзями про проведення ігор, або приєднайтеся до групи, яка бажала б додати гравця.

Діви

Риса, яка робить її успішною, змусить її зазнати невдачі: перфекціонізм. Діви почуваються невдоволеними, якщо не отримують потрібних результатів негайно, але задоволення від отриманих результатів в процесі тривалого тренування може також підштовхнути їх. Більшість Дів потребують незначної допомоги або мотивації, щоб залишитися на здоровій дієті та тренуванні. Кращий спосіб – стабільність. Діви люблять рутину і ритуал, тому вони можуть легко захоплюватися будь-якими здоровими звичками, яких вони вирішують дотримуватись.

Терези

Їм не підходять екстремальні види спорту. Радикальні нові дієти або трендові тренування не допоможуть Терезам схуднути. Найкраще – середній підхід. Терезам потрібні речі, які дозволять їм підтримувати почуття балансу і рівноваги в житті. Не збираються йти на серйозні жертви, хочуть знати, що все, що роблять – вписується в їхню звичайну, повсякденну практику. Найкращим способом втратити вагу – тренуватись з кимось, знайти партнера. Люблять спілкуватися з однодумцями та ділитися досвідом.

Скорпіон

Це знак, який потрібно довести до крайності. Для них це все або нічого. Люблять робити що-небудь інтенсивне. Скорпіони хочуть займатись чимось, на зразок кікбоксингу або тим, де можуть використовувати свій бойовий дух; чимось драматичним. Для Скорпіона підходить все, що є вражаючим і жорстким, наприклад, важка атлетика. Не просто шукатимуть складний режим тренування, але, можливо, захочуть повністю змінити спосіб життя. У цього знаку ніколи не буде проблем з досяганням цілей. Заняття по втраті ваги, ймовірно, змінять їх життя назавжди.

Стрілець

Тренування не працюватимуть, якщо представник знаку відчуватиме, що це дуже важка справа. Найкращий спосіб схуднути – замаскувати заняття під щось веселе. Стрілець хоче чогось, де є авантюри. Любить ризикувати, тому, ймовірно, спробує щось нове і зовсім незвичне. Піші прогулянки, сходження на гори, катання на конях – це те, що дасть Стрільцю відчуття пригоди під час тренувань. Він також потребує багато різноманітності у своїх рутинних тренуваннях, тому що йому стає дуже нудно.

Козеріг 

Дуже суворі і дуже регламентовані, тому, ймовірно, не матимуть великих труднощів, дотримуючись щоденних тренувань. Козероги знайдуть час для планування щоденних занять зі зниження ваги. Хочуть зробити відповідальний підхід. Їстимуть більше органічних продуктів і відмовляться від солодощів, бо ставляться до цього серйозно. Пробіжка перед роботою буде найкращим вибором. Козероги люблять і пишаються своєю роботою, тому все, що пов’язане з цим аспектом їхнього життя, буде значущим для них.

Водолій

Цей знак не тільки знає останні тренди про тренування і дієти, але й знає ті, які ще не потрапили в новини. Їх індивідуалізм має відображатися в зусиллях щодо втрати ваги. Водолії не робитимуть те, що роблять всі інші. Хочуть зробити щось дуже авангардне і дуже незвичне, унікальне. Хочуть знати, що вони соціально орієнтованими, і одночасно вони хочуть бути стимульовані інтелектуально. Спробуйте веселий, але візуально красивий тип танцю та занять!

Риби

Для цього знаку фізичні тренування варті зусиль лише тоді, коли вони розумово стимулюють. Риби піклуються більше про здоров’я розуму і духу, ніж про тіло. Медитації чудово підходять. Риби хочуть бути на природі, тому, що це надихне їх на рух. Медитація, тай-чи, цигун, йога – вони насправді не дуже сильно полюбляють подібні речі. Плавання також буде чудовим заняттям.

, , , , переглядів: 1 217

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *