Швидко схуднути допоможе сік з буряка – рецепт

05.03.2015

 

Один з нових (добре забутих старих), але дуже економних і ефективних способів схуднути – пити концентрований свіжий сік з червоного буряка.



ЯК ПРИГОТУВАТИ БУРЯКОВИЙ СІК

У соковижималці приготуй сік з сирого червоного буряка. Або натри на дрібній тертці й вичави сік через кілька шарів марлі. На добу потрібна 1 склянка. Постав у холодильник на 3 години, щоб випарувалися шкідливі ефірні олії.




ЯК ПРИЙМАТИ СІК З БУРЯКА ДЛЯ СХУДНЕННЯ



Потім через кожні дві години пий по 1-1,5 столові ложки цього соку (не більше, він дуже концентрований!!!). Кому здасться зовсім гидким, можна запити водою чи розбавити іншим соком, але в дуже невеликій кількості. Таку процедуру повторювати щодня протягом 2 тижнів. Схуднення гарантовано! Від 1 до 5 кг. При цьому їсти можна практично все, але не наїдатися на ніч.

 

ОБЕРЕЖНО, ЗАСТЕРЕЖЕННЯ!



– Не всім можна пити свіжовичавлений сік буряка, бо в ньому є леткі речовини – ефірні олії, які здатні викликати нудоту, блювоту, серцебиття, загальну слабкість, розлад кишечника, діарею (пронос). Тому його спочатку ставлять на холод на 3 години, і лише після того починають вживати.

– Починати прийом сирого бурякового оку треба обережно, з 1 столової ложки в день. Поступово збільшуй дозу і доводь до 2 стол. ложок на добу – не більше!


– Якщо ти алергік, перед тим, як приймати буряковий сік, проконсультуйся з лікарем. Інакше можливі алергічні реакції – висипки на тілі, лихоманка тощо.


– Тобі суворо протипоказаний сік столового буряка, якщо у тебе  виразка шлунка, дванадцятиперстої кишки, сечокам’яні хвороби.
 
 
СТАТТІ ДО ТЕМИ:
, , , , переглядів: 5 903

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *