«Сільський» гарбузовий пиріг

Збір коштів на потреби армії України
05.11.2021

«Сільський» гарбузовий пиріг

Не слід побоюватися пирогів, до складу яких входять овочі. Вони мають досить нейтральний смак, який збагачують відтінки ніжного бісквітного коржа.

Інгредієнти:

  • м’якоть гарбуза – 450 г
  • пшеничне борошно – 150 г
  • кукурудзяне або манне борошно – 150 г
  • вершкове масло 82,5% – 100 г
  • білий цукор – 200 г
  • курячі яйця – 4 шт.
  • розпушувач тіста – 5 г
  • сіль – щіпка
  • цукрова пудра, кунжут, гарбузове насіння – за смаком

Приготування:

Протушкувати м’якоть гарбуза на слабкому вогні до готовності.

Пропустити через блендер, додати туди гарбузове насіння і кунжутне насіння.

Збити яйця з цукром до однорідності.

Розтопити масло, остудити його і змішати з яєчною масою.

Змішати обидва види борошна, додати розпушувач, сіль, ванілін та корицю.

Змішати яєчну та борошняну масу до однорідності.

Додати в тісто пюре із гарбуза, змішати. Випікати в змащеній маслом формі у духовці, розігрітій до 180 градусів, 45 хвилин.

переглядів: 519

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *