«Сільський» гарбузовий пиріг

05.11.2021

«Сільський» гарбузовий пиріг

Не слід побоюватися пирогів, до складу яких входять овочі. Вони мають досить нейтральний смак, який збагачують відтінки ніжного бісквітного коржа.

Інгредієнти:

  • м’якоть гарбуза – 450 г
  • пшеничне борошно – 150 г
  • кукурудзяне або манне борошно – 150 г
  • вершкове масло 82,5% – 100 г
  • білий цукор – 200 г
  • курячі яйця – 4 шт.
  • розпушувач тіста – 5 г
  • сіль – щіпка
  • цукрова пудра, кунжут, гарбузове насіння – за смаком

Приготування:

Протушкувати м’якоть гарбуза на слабкому вогні до готовності.

Пропустити через блендер, додати туди гарбузове насіння і кунжутне насіння.

Збити яйця з цукром до однорідності.

Розтопити масло, остудити його і змішати з яєчною масою.

Змішати обидва види борошна, додати розпушувач, сіль, ванілін та корицю.

Змішати яєчну та борошняну масу до однорідності.

Додати в тісто пюре із гарбуза, змішати. Випікати в змащеній маслом формі у духовці, розігрітій до 180 градусів, 45 хвилин.

переглядів: 308

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *