Смачні баклажани по-італійськи: рецепт

Збір коштів на потреби армії України
17.09.2023

Ароматний томатний соус, приготований власноруч, підкреслить вишуканий смак цієї страви.

Баклажани як гриби

Баклажани можна не тільки консервувати на зиму, але й готувати з них швидкі та смачні закуски. Користь овочів зберігається, якщо запікати їх в духовці.

Інгредієнти:

  • баклажани
  • сіль,перець
  • оливкова олія
  • італійські трави
  • 1 помідор
  • 1зуб. часнику
  • базилік
  • сіль
  • орегано
  • оливкова олія
  • моцарелла
  • помідорки чері
  • пармезан
  • базилік
  • перепелині яйця

Спосіб приготування:

Баклажани ріжемо тооовстими кружечками. Робимо надрізи. Сіль, трави, олія. І запікаємо 30хв. при 180С.

У цей час робимо томатний соус. Такий саме соус ми робимо для домашньої піци.

В блендер всі інгредієнти. І уваріємо на слабкому вогні. В соусі не повинно залишитися багато вологи. Пробуйте, можливо вам захочеться додати сіль, або навіть цукор.

Достаємо баклажани. Мастимо цим соусом. Зверху моцарелла, чері, яйця, пармезан. І ще на 10хв у духовку

Прикрашаємо базиліком.

Смачного!

Джерело: https://recepty.znaj.ua/

, переглядів: 227

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *