Ароматний томатний соус, приготований власноруч, підкреслить вишуканий смак цієї страви.
Баклажани можна не тільки консервувати на зиму, але й готувати з них швидкі та смачні закуски. Користь овочів зберігається, якщо запікати їх в духовці.
Інгредієнти:
- баклажани
- сіль,перець
- оливкова олія
- італійські трави
- 1 помідор
- 1зуб. часнику
- базилік
- сіль
- орегано
- оливкова олія
- моцарелла
- помідорки чері
- пармезан
- базилік
- перепелині яйця
Спосіб приготування:
Баклажани ріжемо тооовстими кружечками. Робимо надрізи. Сіль, трави, олія. І запікаємо 30хв. при 180С.
У цей час робимо томатний соус. Такий саме соус ми робимо для домашньої піци.
В блендер всі інгредієнти. І уваріємо на слабкому вогні. В соусі не повинно залишитися багато вологи. Пробуйте, можливо вам захочеться додати сіль, або навіть цукор.
Достаємо баклажани. Мастимо цим соусом. Зверху моцарелла, чері, яйця, пармезан. І ще на 10хв у духовку
Прикрашаємо базиліком.
Смачного!
Джерело: https://recepty.znaj.ua/