• Вершкове масло – 50 гр;
  • свіжі ковбаски з сирого м’яса – 6 шт;
  • цибуля – 2 шт;
  • часник – 3 зубчики;
  • невеличкий гарбуз;
  • цукрова пудра – 1 ч.л;
  • винний оцет – 1 ч.л;
  • болгарський червоний перець – 2 шт;
  • консервована квасоля – банка 0,5 л;
  • сіль та перець (за смаком);
  • свіжа зелень (за смаком).

Приготування:

  1. Розтопіть вершкове мало на середньому вогні та обсмажте на ньому ковбаски, поки вони не покриються золотистою скоринкою з усіх боків;
  2. Додайте до м’яса дрібно нарізану цибулю, часник, болгарський перець та залиште тушкуватися;
  3. У цей час обчистіть гарбуз від шкірки та насіння і наріжте невеликими шматочками. Полийте його винним оцтом і додайте до ковбасок. Тушкуйте страву на великому вогні, поки рідина не почне випаровуватися;
  4. Після цього додайте до страви цукор, квасолю, зелень, сіль та перець за смаком. Поставте її в розігріту до 180° духовку на годину.