Смерть від сексу. Топ-10 випадків. Частина друга

12.02.2016

Якщо вірити статистиці, щорічно в світі помирає близько 50 000 осіб від занять сексом. Вашій увазі верша частина реальних випадків смерті під час статевого задоволення.

6) Зірка кінострічки «Вбити Білла» Девід Керрадайн помер в Бангкоку сім років тому. Чоловіка знайшли вранці в номері, де виявили на його шиї мотузку, а ще одна мотузка була прив`язана до його чоловічого оргазу…

7) Французький президент з 1895 по 1899 р. Фелікс Фор славився тим, що відвідував будинок розпусти, а його улюбленицею була Стенель Маргарет – 30 річна повія. Чоловік помер під час заняття сексом від серцевої недостатності.

8) У Японії 34-літні жінка та чоловік померли в першу шлюбну ніч. 9 років вони берегли свою цнотливість, а як настав момент, то у обох не витримало серце.

9) Пенсільванське подружжя Кінсет та Тобі регулярно під час сексу «підзаряджали» себе електрошок ерами. У 2008-у Тобі випадково вбив дружину, вдаривши її оголеним проводом від фена.

10) 14 років тому п`яні чоловіки з Філіппін посперечалися, у кого довший половий орган. Один з друзів почав сильно сміятися після побаченого над іншим, після його застрелили. Друг просто не витримав образ..

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Смерть від сексу. Топ-10 випадків. Частина перша

, переглядів: 833

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *