Смерть від сексу. Топ-10 випадків. Частина перша

11.02.2016

Якщо вірити статистиці, щорічно в світі помирає близько 50 000 осіб від занять сексом. Вашій увазі верша частина реальних випадків смерті під час статевого задоволення.

1) Садра Ореллана. Жінка випала з 8-го поверху, тому що не втримала рівновагу під час статевого акту зі своїм босом, перекинувшись через поручні на балконі.

2) Румунський футболіст Маріо помер у 1999 році разом зі своєю подругою в автомобілі. Під час статевого акту Маріо не вимкнув двигун, тому обидва отруїлися вихлопними газами.

3) У 2001 році 53-річний житель Каліфорнії помер в одному з готелів Філіппін. Його серце не витримало під час перегляду порнографії.

4) 22-річна перуанка Роза Вела померла через пояс цнотливості, який надів на неї чоловік, вирушаючи у відрядження. Жінка поранилася і померла від зараження крові.

5) У стриптиз барі Кондор, що в Сан-Франциско, у 1983 році стався дивний випадок. Бар славився своїм білим роялем, який наприкінці вечора повільно спускався зі стелі, а на ньому танцювали напівголі дівчата. Коли відвідувачів вже не було в приміщені, стриптизерша і охоронець вирішили зайнятися сексом на цьому роялі, але не помітили, як запустили механізм в дію… Як результат – обидва були розчавлені роялем.

, переглядів: 2 938

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *