Снідонок з яєць: рецепти ненудних страв зранку. День 7

11.04.2021

Снідонок з яєць: рецепти ненудних страв зранку. День 7

Що приготувати на снідонок?

Що швидко принотувати на сніданок?

Що смачного приготувати на сніданок?

Яйця. Банально. Ні?

Багато з нас люблять снідати яйцями, оскільки це ситно і корисно. Та водночас якщо щодня їсти одне й те саме, то навіть найсмачніша їжа швидко набридне і перестане викликати апетит.

Хочеш спробувати щось новеньке і дуже смачне? Тоді тобі до нас. Щодня новий рецепт на сніданок з яйцями – і це зовсім не банально.

День 7

Фаршированные яйца половинками

Фаршировані яйця половинками

Гарячі фаршировані яйця – це просто відмінний сніданок. Смачно, ситно і дуже незвично! Крім того, начинка для фаршированих яєць, приготованих за таким рецептом, може бути найрізноманітнішою, наприклад, замість шинки можна додати трохи дрібно порізаної червоної солоної риби або тушкованих грибів, і смак у готової страви вийде вже абсолютно іншим!

Складові:

  • 4-5 яєць
  • близько 50 г шинки
  • пара пір’їн зеленої цибулі
  • панірувальні сухарі
  • трохи вершкового масла для обсмажування
  • по дрібці солі і меленого чорного перцю

Як приготувати фаршировані яйця половинками:

Дуже ретельно вимий яєчну шкаралупу, перш ніж покласти яйця у воду для варіння. Відварювати яйця для фарширування потрібно круто, обов’язково їх кілька разів перевертаючи під час варіння, щоб жовток у готового яйця виявився не біля самого краю шкаралупи, а ближче до центру.

Тобі може стати в нагоді: Розповідаємо про гаджети для варіння яєць

Варені яйця трохи остудити, потім розрізати навпіл гострим ножем. Різати потрібно дуже акуратно, щоб шкаралупа не потріскалася. Вибери чайною ложкою жовток і більшу частину білка, залишивши тільки тоненький шар біля самої поверхні шкаралупки – це додасть їй трохи міцності, і вона не розламається під час фарширування.

Витягнуті шматочки відварених яєць дрібно наріж або перетри блендером, додай подрібнену шинку, цибулю, сіль і перець, ретельно перемішай. Щільно наповни отриманим фаршем шкарлупки, щоб вийшли такі собі хенд-мейдові половинки яєць і добре посип  «зріз» панірувальними сухарями.

Розтопи на широкій сковороді з плоским дном шматочок вершкового масла, поклади фаршировані яйця зрізом вниз і трохи обсмаж до золотистого кольору панірування. Подавати такі фаршировані яйця потрібно гарячими, посипавши невеликою кількістю рубаної петрушки.

, , , , , переглядів: 673

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *