Снідонок з яєць: рецепти ненудних страв зранку. День 8

12.04.2021

Снідонок з яєць: рецепти ненудних страв зранку. День 8

Що приготувати на снідонок?

Що швидко принотувати на сніданок?

Що смачного приготувати на сніданок?

Яйця. Банально. Ні?

Багато з нас люблять снідати яйцями, оскільки це ситно і корисно. Та водночас якщо щодня їсти одне й те саме, то навіть найсмачніша їжа швидко набридне і перестане викликати апетит.

Хочеш спробувати щось новеньке і дуже смачне? Тоді тобі до нас. Щодня новий рецепт на сніданок з яйцями – і це зовсім не банально.

День 8

Фритата

Інгредієнти

4 яйця

200 г шпинату

50 г зеленого горошку

60 г м’якого сиру (рикоти або фети)

15 г пармезану

1 ст. л. соку лимона

2 ст. л. оливкової олії

Трави, сіль, перець — за смаком

Приготування

Шпинат припускаємо, додаємо сіль, перець, оливкову олію, кілька крапель лимона й викладаємо на тарілку. Зелений горошок обдаємо окропом для м’якості й мнемо виделкою. Окремо збиваємо яйця із сіллю й виливаємо в розігріту з олією сковорідку. Яйця помішувати, як під час приготування скремблу, і коли вони наполовину готові, злегка втискуємо в нього шпинат, горошок і шматочки сиру. Присипаємо пармезаном, італійськими травами й ставимо в розігріту до 210 градусів духовку на 5 хвилин.

Подання

Шеф Джеймі Олівер пропонує поливати фритату сальсою з оливок, чилі, м’яти, лимонного соку й оливкової олії.

, , переглядів: 359

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *