Сьогодні на рівненському стадіоні «Мототрек» відбудеться безкоштовний концерт

17.09.2021

Сьогодні в рамках проекту «Ми талановиті» на стадіоні Мототрек відбудеться грандіозний концерт драйвових та енергійних “Пациків з Франека” із талановитими дітьми Рівненщини.

Вхід безкоштовний! Початок в 18:00

Проект «Ми талановиті» вже добре відомий по всій Рівненській області. Цього року захід відбувається вчетверте. Проект «Ми талановиті» – це реальний шанс для тих, хто мріє про сцену, відомість та визнання. А усім відвідувачам гарно провести час під відомі пісні хедлайнерів – культового гурту «Пацики з Франека».

То ж не пропустіть вогняну вечірку осені! Буде гаряче!

Захід проводиться за підтримки Управління культури і туризму Рівненської міської ради, а також Управління культури та туризму Рівненської обласної державної адміністрації.

переглядів: 798

Один коментар
  1. Ви знаєте- є такі бандюки Павлови ,жили на Вербовій на Ювілейному…..льоліки-боліки… десь в Здолбунові чи Квасилові живуть. Старший Віталій навіть має вже мале дитя від другої жінки після відсидки…Так ото батько їх був з Франківщини. Служив в Ленінграді. Ще на Франківщині десь позашлюбний син дідуся Голубєва Віталія Юрійовича Олексія ,теж журналіст…

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *