Сьогодні рівненський “Верес” зіграє з луцькою “Волинню”

25.05.2021

Про це йдеться на офіційному сайті ФК «Волинь».

Волинь» і «Верес» зіграють секретний спаринг - Район Луцьк

«Вересу» залишається один маленький крок до того, аби забезпечити собі путівку в УПЛ: команда Юрія Вірта матчем проти «Волині» восени почала вражаючу серію з 11 перемог, після яких рівняни вирвалися на лідерську позицію Першої ліги з величезним відривом від переслідувачів – і навіть поразка від «Металіста 1925» (1:4) та нічия з «Альянсом» (3:3) не мають багато шансів похитнути становище «чорно-червоних».

Атакувальне тріо Михайла Шестакова, Роберта Гегедоша та Михайла Сергійчука, тримає дуже високу планку (33 голи на трьох в чемпіонаті та Кубку цього сезону).

«Волинь», натомість, майже втратила шанси на потрапляння до чільної трійки – після поразки від «Оболоні» (1:2) підопічні Василя Сачка можуть сподіватися лише на якийсь фактично нереальний збіг багатьох обставин. Утім, матч проти принципового суперника – «Вереса» – не потребуватиме для футболістів якоїсь додаткової мотивації. А на бомбардирські подвиги суперників достойно відповідає Богдан Оринчак, який у Києві забив свій десятий гол сезону за «Хрестоносців».

У пресслужбі ФК «Волинь» нагадують, що перепустки на матч можна придбати тільки онлайн. Вхід на територію стадіону відбуватиметься уже за півтори години до гри виключно через центральні ворота «Авангарду» з боку проспекту Василя Мойсея. Обов’язковими умовами відвідування матчу є температурний скринінг при вході на стадіон, використання засобів індивідуального захисту (масок, респіраторів), а також дотримання санітарної дистанції при вході на стадіон.

Отож, матч відбудеться сьогодні, 25 травня о 19:00 на стадіоні «Авангард» (Луцьк).

, , , переглядів: 881

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *