Соковиті м’ясні котлети з кабачками – простий та недорогий рецепт

Збір коштів на потреби армії України
14.07.2022

Соковиті м’ясні котлети з кабачками – простий та недорогий рецепт

З кількості інгредієнтів у вас буде близько 20 смачних котлет. Трохи соку з дуже рідких кабачків треба прибрати. Використовується свинячий фарш.

Котлети – не такий простий варіант для обіду чи вечері, як може здаватися. Вони можуть бути гідно святковими, тож якщо є привід – спробуйте м’ясні котлети з легкими кабачками. А коли використовувати курячий фарш або індичку та запекти в духовці, то вони ще й дієтичні.

Ольга Матвій пропонує зробити фарш зі свинини. Фудблогерка не використовує цибулю, її додайте за смаком. У вас має вийти 20 соковитих та смачних котлет.

М’ясні котлети з кабачками

Інгредієнти:

  • кабачок – 1 шт.;
  • яйця – 2 шт.;
  • манка – 2 ст. л.;
  • свинина – 500 г;
  • панірувальні сухарі;
  • сіль, перець.

Як приготувати:

  1. Кабачок натерти, віджати сік руками. Вбити яйця, перемішати.
  2. Додати манку, перемішати, залишити для набухання на 10 хвилин.
  3. Фарш посолити та поперчити.
  4. Прибрати зайву рідину з кабачків. З’єднати фарш та кабачки, перемішати.
  5. Сформувати котлети, обваляти в сухарях. Смажити на олії до готовності.

Деталі приготування котлет з кабачками дивіться нижче.

Джерело: https://food.segodnya.ua/

переглядів: 320

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *