Сольний концерт Єгора Грушина у Рівному зібрав аншлаг (ФОТОРЕПОРТАЖ)

19.03.2017

Вчора, 18 березня, на сцені Рівненського міського будинку культури відбувся сольний концерт відомого в Україні молодого піаніста Єгора Грушина. Послухати піаніста прийшло чимало рівнян, що неабияк порадувало митця.

23-річний Єгор Грушин – яскравий український композитор та піаніст родом з Одеси. Стиль, в якому творить молодий митець – сучасна класика (modern classical), яка є легкою для сприйняття, але водночас і насиченою різноманітними мелодіями та патернами, які наче й нові і водночас як забуті старі, заховані десь глибоко в нашій душі.

Читайте також: З новим альбомом до Рівного приїде гурт МЕРІ: вартість квитків

Цього разу у Рівному Єгор Грушин презентував програму «Solo Piano», в яку входять найкращі твори альбомів композитора. Рівняни, здається, були в захваті від цієї музики, адже після кожної композиції несамовито аплодували піаністу. А в кінці навіть викликали Єгора на біс.

Читайте також: З великим сольним концертом до Рівного завітає Христина Соловій

Піаністу теж рівненська публіка сподобалася. Єгор спілкувався з глядачами та навіть робив селфі зі сцени. Каже, хотів показати в мережі, що в Україні чимало поціновувачів класичної музики.

Загалом, концерт вийшов дуже зворушливим та навіть інтимним. Атмосфери додавало приглушене світло та сумні мелодії піаніно. Музика Єгора Грушина проникає у самі далекі закутки душі і торкає за живе. А ще, його музика надихає…

Читайте також: КВН Рівненщини – 15 років: скільки коштують квитки на концерт?

Читайте також: Рівнян запрошують на презентацію поетичної збірки “ОМ”

Читайте також: У Рівному презентують виставу Чернівецького театру

Читайте також: На Благовіщення у Рівному пройде благодійний концерт

Галина Струс
Фото – Оксани Хорхолюк

, , , , , переглядів: 1 278

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *