Спеції та прянощі – перлина країн Сходу. Однак вже давно це перестало бути екзотикою і стало звичним для щоденного вжитку. Спеції – чудовий спосіб підкреслити смак своєї кави.
Отож, які спеції можна добавити у свою каву:
- кардамон – має тонізуючий ефект, до того ж знешкоджує шкідливі властивості кави. Додає напою терпкості;
- гвоздика – допоможе, якщо у вас проблеми з тиском. Також має знеболюючу дію та допомагає та покращує кровообіг;
- кориця – має протизапальну дії та очищує кров;
- ваніль – добре підкреслює смак молока;
- мускатний горіх – має тонізуючі властивості та гіркуватий смак;
- кмин – покращує травлення.
Зазвичай додають одну спецію, проте якщо Ви любите експериментувати, то сміливо можете міксувати їх. Наприклад, у Тунісі полюбляють змішувати кардамону, гвоздику та трохи кориці.
Смачного!
Рівненщина приваблює кінорежисерів [+ВІДЕО]
«Клуб Вільних Мандрівників» розкаже як правильно подорожувати