Співаки, актори, мери міст та Олімпійські чемпіони – всі з Україною!

11.03.2022

Британський співак Том Оделл опублікував у мережі Тік Ток, де підтримав український тренд. Ще на початку війни українці почали випускати роліки, де діляться щасливими спогадами. На тлі відео звучить лайв-версія популярного треку Another Love. Оделл опублікував реакцію на один із тіктоків у своєму акаунті.

«Я дуже пишаюся, що стільки українців використовують мою пісню для створення відео, як це. Хай живе Україна. Скоро я приїду й ми заспіваємо разом», – написав співак.

Британський актор Бенедікт Камбербетч вийшов з українським прапором на церемонії вручення кінопремії Cinema Vanguard. Раніше актор підтримав українців у війні проти росії та охарактеризував режим фашистів як «ідіотизм» та «злочин».

Мер литовської столиці Реміґіюс Шимашюс поділився в Twitter дорожнім знаком, який вказує відстань від Вільнюса до Києва та Мінську.

«Сусіди білоруси, прокидайтеся, будь ласка», — написав під фото Шимашюс.

Американський актор і співак Джаред Лето поспілкувався з українськими шанувальниками та висловив підтримку країні, яка вже понад два тижні протистоїть російській армії, що вторглася на територію суверенної незалежної держави 24 лютого. Відео ефіру він опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Серед тих, із ким спілкувався Лето, був і хлопець з Одеси, який розповів актору про те, що відбувається в Україні: як ЗС РФ бомблять мирні міста, школи, пологові будинки, а також убивають дітей і ні в чому не винних українців.

Почувши, що його співрозмовник з Одеси, Лето заспівав пісню «Ах, Одеса, перлина біля моря».

Американець поговорив із дівчиною з Києва, яка не покинула своє місто і зараз разом із тисячами інших жителів столиці щодня та щоночі змушена реагувати на сигнали повітряної тривоги та рятуватися у підвалі від літаків і бомб. Вона зізналася, що це дуже важко, і висловила надію на якнайшвидше закінчення війни. Водночас Лето сказав, що не залишає надії знову відвідати це місто.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от JARED LETO (@jaredleto)

Американська актриса українського походження Міла Куніс та її чоловік актор Ештон Кутчер зібрали понад 20 мільйонів доларів на гуманітарну допомогу Україні.

З відповідною заявою Девід Бекхем звернувся до прихильників у відеоролику, який він та його дружина Вікторія опублікували на своїх сторінках в Instagram.

«Як і ви, я із жахом спостерігаю за ситуацією в Україні. Матері змушені тікати з дітьми, сім’ї розлучаються, дітей витягують з ліжок і ті стають біженцями всього за одну ніч. Я зі своєю родиною у безпеці і ми відчуваємо безпорадність, коли бачимо цей відчай», – говорить у відео Девід.

«Я як посол Доброї волі знаю, як досвідчена організація UNICEF надає допомогу в таких ситуаціях. У них є люди на передових, які забезпечують біженцям на кордонах та в сусідніх країнах укриття. Саме тому у цей Міжнародний жіночий день я, через фонд “7” (благодійний фонд Девіда Бекхема – ред.), невідкладно передам одяг до UNICEF, аби вони могли надати усю необхідну допомогу потерпілим», – сказав він.

Девід також наголосив, що вони зі Вікторією вже зробили пожертви від імені усього сімейства Бекхемів, аби запустити процес допомоги.

Футболіст закликав всіх небайдужих підтримати їх і також долучитися до ініціативи. Вікторія, своєю чергою, також виклала окремий пост із проханням допомогти українцям.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Український Олімпійський чемпіон-2018 та срібний призер Олімпіади-2022 з лижної акробатики Олександр Абраменко продає NFT-токен. Гроші з продажу підуть на допомогу постраждалим від дій російських окупантів.

Допомога сьогодні вкрай важлива. Переможемо!

#світзукраїною

переглядів: 863

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *