Степанюк у «Вересі» «Бути чи не бути?»

04.06.2017

Днями у ЗМІ з’явилась інформація про те, що шістьом провідним футболістам рівненського «Вереса» запропонували нові контракти. Зокрема, продовжити кар’єру у лавах “червоно-чорних” запропоновано півзахиснику Руслану Степанюку. Відповідь футболіст ще не оприлюднив.

До слова, у минулу суботу, 27 травня, «Верес» в останній домашній грі сезону зіграв у нічию з ФК “Черкаський Дніпро” 0:0 і забезпечив собі бронзові медалі чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги сезону 2016-17 рр.

Також на сайті рівненського клубу відбулось голосування серед відвідувачів за результатами якого Антон Котляр став найкращим гравцем матчу 33-го туру чемпіонату Першої ліги “Верес” – “Черкаський Дніпро” за версією відвідувачів сайту рівненського клубу. Як повідомляє Інформаційна служба НК ФК «Верес», за кандидатуру флангового півзахисника проголосували 25,82% респондентів (110 вболівальників).

Другим у традиційному рейтингу цього разу став Олександр Ільющенков – 19,95% голосів респондентів (85 вболівальників). Третім – Євген Морозенко – 11,5% голосів респондентів (49 вболівальників).

Загалом участь у голосуванні взяли 426 вболівальників

До теми:

Рівненському «Вересу» дозволили зіграти в українській Прем’єр-лізі – ЗМІ

Шістьом провідним футболістам рівненського «Вереса» запропонували нові контракти

Антон Котляр став найкращим у матчі “Верес” – “Черкаський Дніпро”

, , переглядів: 964

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *