Стильні французькі стрижки, які не вимагають укладання

17.02.2023

Не так часто у жінок бувають періоди в житті, коли їм дуже хочеться змінювати свої образи, а як ми всі зазвичай це робимо? Змінюємо стрижки, колір волосся, форму нігтів, або стиль одягу. Також, якщо хочеться докласти сильних зусиль до змін, дівчата худнуть або набирають вагу. Тобто, кожна жінка – це окремий всесвіт, в якому є свої думки та бажання. І комусь можуть здатися різкі або плавні зміни дивними. Проте у всіх нас є така риса, що ми можемо захоплюватись іншими та підкреслювати плюси або зміни.

А загалом, всі дівчатка звикли рівнятися на відомих людей, тому, спочатку йде процес спостерігання, а потім вже уява чи підійде це тобі, чи ні. А згодом вже приймається рішення чи варто це робити, чи ні. Проте є такі відомі жінки, які дотримуються одного стилю і свою стрижку вони майже не змінюють. Такими жіночками є Олена Зеленська та Леся Нікітюк. І саме вони демонструють французькі зачіски.

рівне каре як у Зеленської і каскад як у Лесі Нікітюк

Олена Зеленська

Наша перша леді обирає для себе стрижку каре, яке вона ніколи не робить накрученим або кучерявим. Олена полюбляє класику, а Франція – це також країна, яка вважається класичною та вишуканою. Це стосується як моди, так і кухні. Тож, модне, класичне, пряме каре яке обирає пані Зеленська є влучним. А також ця стрижка дуже пасує Олені і завжди доповнює всі її образи.

Леся Нікітюк

Телеведуча дуже полюбляє приділяти багато часу своїй красі та стилю, і, як бачимо, не дарма, адже зовнішньому вигляду Лесі можна позаздрити, оскільки вона завжди виглядає дуже вишуканою. Та якщо мейкапи та стилі Нікітюк змінює часто, то зачіску ведуча давно для себе обрала. Це французька стрижка каскад. Тобто, коли основна частина волосся однієї довжини, а от деякі ділянки, починаючи від чубчика є трохи коротшими за основу.

Тож, ці обидві жінки обирають класичні та стильні стрижки, які завжди доповнюють кожен образ та додають сучасності та витонченості кожній з них.

Джерело: https://sensatsiya.com/

, , , , , , , переглядів: 817

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *