Стильний макіяж на зиму

20.12.2022

З настанням холодів у багатьох пропадає бажання експериментувати з макіяжем, проте повністю відмовлятися від використання косметики взимку не варто. Тим більше, що в багатьох бьюті-засобах є корисні компоненти, необхідні для збереження краси та здоров’я шкіри.

Стильний макіяж

Але сьогодні не про це, а про те, який макіяж особливо актуальний цієї зими. У сезоні 2022/2023 стилісти виявилися щедрішими і виділили аж 9 трендів стильного мейк-апу.

Тренди зимового макіяжу 2022/2023

  • Тонкі стрілки на очах – такий макіяж зорово збільшують очі, роблячи погляд привабливішим. Малювати стрілки можна як базовим олівцем, так і підводом чи лайнером. Головне, щоб кінчик стрілки був досить тонким і трохи йшов угору.

тонкі стрілки на очах

  • Вологий блиск на губах — один із головних б’юті-трендів, що повернулися з 90-х. Для такого ефекту використовують блиски для губ із щільною текстурою.

Вологий блиск на губах

  • Макіяж губ з ефектом омбре. Створити її можна навіть самостійно. Для цього потрібно: злегка затонувати губи консилером, щоб зробити їх колір рівномірним; обвести губи м’яким олівцем і розтушувати його, щоб згладити лінію контуру; надати губам основного відтінку за допомогою помади; пензликом розтушувати макіяж губ, щоб створити між квітами плавний перехід.

Макіяж губ з ефектом омбре

  • Макіяж у бордових відтінках – він добре поєднується з бежевим, сірим та чорним кольорами, які використовуються для створення базового демісезонного гардероба. Можна використовувати як мінімалістичний макіяж з використанням насиченої помади, так і більш яскравий, з бордовими тінями.

Макіяж у бордових відтінках

  • Невидимий макіяж або “макіяж без макіяжу” — ще один б’юті-тренд, яким не варто нехтувати. Щоб створити такий мейк-ап потрібно використовувати продукти з ніжними натуральними відтінками.

Невидимий макіяж

  • Блакитні тіні – надовго забуті з початку нульових, вони знову стали популярними. Доповнити макіяж з блакитними тінями можна або базовими або більш незвичайними стрілками.

Блакитні тіні

  • Макіяж без брів – щоб його створити, необов’язково зголювати свої брови. Достатньо висвітлити їх або нанести на них світлий тональний крем або консилер тонкою щіточкою. Особливо ефектно макіяж без брів виглядає у поєднанні з незвичайними стрілками та яскравими губами.

Макіяж без брів

  • Градієнтний макіяж очей – можна використовувати як матові, так і перламутрові тіні.

Градієнтний макіяж очей

  • Природний рум’янець – цієї зими буде популярний натуральний макіяж з рожевим рум’янцем, що надає обличчю здорового сяйва і блиску.

Природний рум’янець

Джерело: https://telegraf.com.ua/

, , , , переглядів: 892

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *