«Танці з зірками» повертаються

02.07.2017

Телеканал «1+1» оголосив про повернення на телеекрани розважального проекту «Танці з зірками». Глядачі зможуть його побачити восени.

 

 

Як повідомляє прес-служба каналу, виробництвом нового сезону проекту займатиметься «1+1 Продакшн». “Ми покладаємо великі надії на те, що зможемо подарувати країні нове шоу, з яким ми разом радітимемо, любитимо і проводитимо вечори. «Танці з зірками» – знаковий проект для України і телеканалу «1+1». З нього почалася історія українського розважального телебачення”, – зазначає генеральний продюсер «1+1 Продакшн» Вікторія Лезіна.

Зірковий склад нового сезону на телеканалі поки що не розкривають, але обіцяють, що це будуть найпопулярніші українські артисти і танцюристи.

“Оновлені «Танці з зірками» будуть дивувати глядачів сучасними танцями, неповторними костюмами і інноваційним павільйоном 360⁰”, – уточнюють на «1 + 1».

 

 

Нагадаємо, за правилами проекту, десять професійних танцюристів складають пари українським зіркам, які на очах у телеглядачів під час прямих ефірів повинні продемонструвати свої танцювальні здібності. Виконання танцювальних композицій оцінюють телеглядачі і професійне журі. В ефірі каналу проект стартував у 2006 році, було показано три сезони.

Фото: прес-служба «1+1»

Джерело: http://ua.telekritika.ua/business/1+1-v%D1%96drodzhu%D1%94-tants%D1%96-z-z%D1%96rkami-673537

, , переглядів: 2 104

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *