«Тарас Бульба» – фестиваль впертого духу! відбудеться у липні

13.05.2021

16, 17, 18 липня, в Дубні на Рівненщині в чергове відбудеться легендарний український фестиваль «Тарас Бульба»

Про це повідомили організатори легендарного дійства.

Цьогоріч фестиваль свяикукватиме ювілей – 30 років. Це найстаріший рок-фестиваль України.
З 1991 року  фестиваль «ТАРАС БУЛЬБА» став «духовним» полігоном  української молодіжної культури останніх років. На сцені фестивалю виступало понад пів тисячі гуртів і виконавців з України та закордону.  Він став духовним полігоном для української рок-музики, де пробували себе нині уже відомі українські рок-гурти.

Тут гартується український рок!

Організатори працюють над тим, аби забезпечити цікавий, сучасний та різноплановий фестиваль.
Оригінальність – саме те, чим ми маємо намір вирізнятися на тлі інших фестивалів. Саме тому багато учасників відіграють ексклюзивні програми, яких ви більше ніде не почуєте. У програмі – найкращі українські гурти від у жанрах поп-року до блек-металу, а також гості із сусідніх країн. Жива музика на усі смаки. Жоден гурт не буде випадковим, а навпаки – ретельно відібраним. Ніякої попси – без компромісів!
За роки проведення фестиваль розширив свої жанрові напрямки і сьогодні тут кожен зможе почути музику, яка буде до вподоби саме йому, чи поспілкуватися з літераторами, кобзарями та бардами, взяти участь у різноманітних майстер-класах. А для найменших відвідувачів діє Дитяча галявина з різноманітними забавами.
Також на фестивалі окремою локацією стане «Курінь печерської сотні Опанаса Предримирського Київського реєстрового козацького полку».

Локації:

– Рок-сцена. На ній виступлять гості та хедлайнери.

–DOMNA metal-stage -ливарня українського метал-року, на якій виступлять найвідоміші українські представники цього напрямку рок-музики!

– Альтернативна сцена. Діятиме вдень та вночі з півночі до третьої ранку. Виступатимуть гості у легкому та альтернативному форматі звучання: інді, фолк, кантрі, електроніка, поп-рок…

– Літ-Арт платформа. Діятиме, практично, цілодобово. Виступатимуть акустичні виконавці. Проводитимуться джем-сейшени між конкурсантами та гостями чи відвідувачами, поетичні батли. Ми готуємо літературні дискусії та лекції відомих українських поетів та письменників Також тут можна буде послухати кобзарів, лірників та бардів. Кожної ночі на цій локації горітиме ВАТРА.
– Дитяча галявина. Ляльковий театр, групи аніматорів, дитячі конкурси та розіграші – треба ростити нове покоління рокерів!

– Козацький курінь. Локація, де буде демонструватись побут, інвентар та зброя українського козацтва. Лекції з історії козацтва. В рамках локації – навчання стрільби з лука, дитячий та дорослий вишкіл, козацька кухня.

– Фуд-корт, гриль-мангал зона, борщ, галушки, пивні батли – усе для повноцінного відпочинку на відкритому просторі .

– Наметове містечко. Розташовуватиметься на території фестивалю під цілодобовою охороною. Вбиральні, душові, питна вода, дрова, медичний пункт, підзарядка гаджетів – все це тут буде.

, переглядів: 784

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *