Тепер українці зможуть літати і з Samsung Galaxy Note 7

22.10.2016

Державна авіаційна служба України рекомендує вимикати Samsung Galaxy Note 7 на борту літаків, але перевозити можна. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Проте смартфони не можна везти в загальному багажі та заряджати пристрої на борту. Також радять вимикати пристрої на весь час польоту, а також негайно повідомляти екіпажу, якщо смартфон пошкодився, задимився, нагрівся або загубився на борту.

Рекомендації виникли через звернення компанії Samsung про призупинення продажів Samsung Galaxy Note 7, поставок, програму заміни, а також через рішення Департаменту транспорту (DOT) і Федерального управління цивільної авіації (FAA) США про заборону перевезення телефонів по США.

Відомо, що Samsung Galaxy Note 7 має небезпеку займання через проблеми з батареєю. Компанія заявила про “проблеми з елементами живлення”, але про причини цього нічого не заявляє.

Після заміни телефонів користувачі стикаються з такими ж проблемами. Основним винуватцем проблеми вважають літій-іонний акумулятор смартфона.

 

За повідомленням http://news.finance.ua/ua/news/-/386905/derzhaviasluzhba-dozvolyla-perevozyty-samsung-galaxy-note-7-na-bortu-litakiv


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Неймовірна собака, яка вселяє в людей віру у краще

За кілька днів вийде на екрани український 3D мультфільм-фентезі

Радість на вулиці геймерів: світ побачила гра Казаки – 3

Усе, що ви не знали про мобільні телефони, але хотіли дізнатися

 

, , , переглядів: 985

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *