Термін продовжили: рівняни можуть до 1 лютого подати заявки на участь у конкурсі грантів та стипендій у галузі культури

26.01.2022

На Рівненщині до 1 лютого продовжено прийом заяв на отримання грантів та стипендій у галузі культури

Управління культури і туризму Рівненської ОДА продовжує прийом документів на отримання грантів та стипендій у галузі культури на 2022 рік.

Нагадаємо, грант голови Рівненської ОДА та голови облради у галузі літератури, театрального, музичного, образотворчого мистецтва, хореографії, народного мистецтва, кінематографії для створення і реалізації творчих проектів – цільова фінансова підтримка творчих працівників. Грант надається для реалізації культурно-мистецького проекту у сфері культури.

Для одержання Гранту претендент подає управлінню культури і туризму Рівненської ОДА до 1 лютого 2022 року заяву, опис проекту, кошторис витрат, два рекомендаційні листи фахівців у відповідній галузі.

Стипендії голови Рівненської ОДА та голови обласної ради провідним діячам, ветеранам і пенсіонерам культури та мистецтва призначаються працівникам і пенсіонерам культури та мистецтва, майстрам народної творчості,  викладачам початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів, провідним професійним творчим працівникам за вагомі досягнення та значний внесок у розвиток і пропаганду національної культури, високу професійну майстерність, активну громадську діяльність. Стипендії призначаються з метою стимулювання їх творчої праці, засвідчення видатних особистих досягнень.

Кандидатури на здобуття Стипендій висувають структурні підрозділи в галузі культури виконавчих комітетів сільських, селищних, міських рад, обласні установи культури і мистецтв, мистецькі навчальні заклади, творчі спілки. Лист – клопотання та характеристика кандидата на присудження Стипендії подаються управлінню культури і туризму Рівненської обласної державної адміністрації до 1 лютого 2022 року.

Всі інформаційні матеріали розміщені на офіційному сайті управління культури і туризму облдержадміністрації http://cultrv.gov.ua/oblasni-premii/hranty-i-stypendii-holovy-oblderzhadministratsii-ta-holovy-oblrady.html

переглядів: 835

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *