ТНМК зняли новий кліп в кілометрі від бойових дій – головною героїнею стала волонтерка

14.10.2021

Український хіп-хоп гурт ТНМК презентував кліп на сингл “ПМ’ТЙ” (Пам’ятай) до Дня захисників та захисниць України.

Кліп було знято у травні 2021 року в місті Щастя, в межах проєкту «Натхнення Сходу», що реалізує фундація соціальних інновацій «З країни в Україну». Вперше гурт потрапив до Щастя на початку бойових дій, зігравши для воїнів у бліндажі. Обираючи місто, амбасадорами якого ТНМК мали стати в цьому проєкті, музиканти згадали про перший виступ й вирішили повернутися – бо що може бути більш символічним, ніж боротьба за власне щастя?

Вибір міста поєднався і з тематикою пісні – поки світ хитається, всі ми робимо своє, про щось мріємо та когось любимо – на цих трьох черепахах й тримається щастя. І, якою б чорною не ставала темрява за вікном, нам лишається лише діяти, мріяти та любити.

ТНМК ПМ’ТЙ” (Пам’ятай) 

Над відео працювали режисер Віктор Придувалов та оператор Ярослав Пілунський, з якими гурт поєднує багаторічна співпраця. В головній ролі знялася волонтерка та доброволець-парамедик Аліна Михайлова.

Сингл “ПМ’ТЙ” містить у собі одразу три різні варіації пісні, а відео знято на версію, створену в колаборації з PROBASS ∆ HARDI.

Трек увійде до нового, восьмого альбому, реліз якого запланований на осінь 2021 року.

Слухайте ПМ‘ТЙ на стрімінгах: https://orcd.co/tnmk_pmty

, переглядів: 970

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *