Топ-10 найнебезпечніших селфі [Фото]

17.09.2015


Відомо про безліч випадків, коли селфімани роблять автопортрети з ризиком для життя і навіть не усвідомлюють, що цей кадр може стати останнім в їхньому житті

Видання Tech Insider опублікувало фотопідбірку 11 найнебезпечніших селфі, зроблених у різних країнах світу, передає Еспресо.TV.

У прагненні зробити оригінальний кадр, користувачі мережі ризикують своїм життям, позуючи на дахах висоток, за кермом автомобіля або роблять селфі з отруйними та дикими тваринами, і навіть зі зброєю.

Крім того, американські психологи в ході одного з досліджень встановили, що існує небезпечна селфі-залежність і рекомендували користувачам мережі, які захопилися селфіманією, не зволікати з лікуванням.

Американець Джаред Майкл вирішив зробити фото на фоні поїзда, проте обрав недостатньо безпечну дистанцію і несподівано отримав удар в голову черевиком машиніста.

 

 

Спортивний репортер Келлі Неш проводила трансляцію з Бостону з гри місцевої бейсбольної команди Red Sox і хотіла зробити вдалий кадр на фоні стадіону. Дівчина ледь не загинула від бейзбольного м`яча, який пролітав над її головою в той момент, коли вона робила фото для Instagram.

 

Знаменитий руфер, відомий як Mustang Wanted, регулярно публікує в мережі екстремальні фотознімки і відеоролики, зроблені на дахах висотних будівель.

 

 

Американець Фердинанд Пуентес зняв на камеру GoPro падіння в океан невеликого одномоторного літака, пасажиром якого він був. Йому вдалося вижити під час аварійної посадки на воду, а відеоролик, зроблений ним під час падіння літака, став хітом мережі.

 

 

 

Житель Флориди Алекс Лопатнюк настільки захопився зйомкою своєї поїздки за допомогою палиці для селфі, що врізався в автомобіль, який їхав попереду. На щастя, в результаті аварії ніхто не постраждав.

 

 

 

Під час забігу з биками у Франції екстремал вирішив зробити селфи на фоні розлюченого бика.

 

 

Незважаючи на те, що фахівці настійно рекомендують не робити фотознімки разом з дикими тваринами, селфімани радіють будь-якій можливості зробити вдалий і, головне, оригінальний кадр. Представники національних парків та заповідників в різних країнах світу раніше висловлювали стурбованість тим, що туристи роблять селфі з ведмедями, ризикуючи своїм життям.

 

 

Канадський телеведучий Джордж Куруніс зробив селфі, перебуваючи в кратері діючого вулкана Марум.

 

 

 

Спроба двох іранських дівчат зняти на відео “караоке-селфі” в автомобілі, закінчилася аварією. В результаті аварії ніхто не постраждав. Крім того, потрапивши в лікарню, дівчата зробили ще більше нових селфі.

 

 

Бувають і більш трагічні селфі. Так, наприклад, в американському штаті Техас 19-річний Делеон Алонсо застрелився під час спроби зробити фото із зарядженою зброєю. Він випадково натиснув на спусковий гачок і вистрілив собі в горло.

Трагічною смертю завершилася і спроба популярного латиноамериканського репера Jadiel зробити вдалий кадр для Instagram. Він вирішив зняти селфі на мотоциклі, а через кілька секунд врізався у зустрічний автомобіль. 

 

 

 

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Ще більше цікавого

Як змінювався макіяж за 5000 років [Відео]

Найбільший у світі парад квітів [Фото]

Елітний будинок-бункер для виживання [Фото]

Закохана пара через 20, 40 і 60 років [Відео]

Автомат для годівлі вуличних собак

, , , , переглядів: 1 567

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *