Трендові туфлі на сезон весна-літо 2020

06.04.2020

Іноді жінці складно визначитися з новою парою взуття – настільки величезна різноманітність фасонів і дизайнів, представлених в магазинах. Правильно підібрані туфлі можуть кардинально змінити на краще зовнішній вигляд своєї власниці. За допомогою них можна зробити ноги візуально довшими, а фігуру – стрункою.

Перед покупкою чергової пари слід заздалегідь дізнатися, які туфлі будуть актуальними в прийдешньому сезоні.

1. З малюнком

Туфлі з різноманітними малюнками та принтами можуть зробити зі звичайного наряду стильну і модну комбінацію. Як принт можуть виступати анімалістичні візерунки, в тому числі леопардові та зміїні мотиви, квіткові малюнки, геометричні фігури, клітина і різноманітні написи.

2. З вирізом

Туфлі, у яких замість звичайного округлого вирізу – трикутний, вважаються маст-хев майбутнього сезону. За рахунок свого крою вони прекрасно подовжують ноги та роблять ступню більш витонченою. Особливо актуальні натуральні відтінки, наприклад, цегляні, бежеві, сірі кольори.

3. З стразами

Думка про те, що стрази виглядають вульгарно, відійшло на другий план. В даний час туфлі, покриті стразами, модно поєднувати з максимально простими речами в повсякденному стилі.

4. З бантами

Невеликі бантики, якими прикрашають взуття, виглядають чарівно, особливо в поєднанні з романтичними сукнями. Банти можуть бути розташовані як на носку, так і на заднику туфель.

5. З квадратним носом

Багато років в моді були туфлі з класичним носом, тому він встиг набриднути і модницям, і дизайнерам. У прийдешньому сезоні в моді туфлі з квадратними носами.

6. З відкритою п’ятою

Подібні туфлі підійдуть дівчатам з витонченими щиколотками. У дівчат з повними ногами туфлі з відкритою п’ятою будуть тільки погіршувати ситуацію, роблячи проблемні зони ще більшими.

7. З металевим блиском

Золоті або срібні туфельки допоможуть їх власниці привернути увагу оточуючих людей. Поєднувати блискучі туфлі краще зі звичайними джинсами і строгим піджаком. Подібне поєднання допоможе створити природний, легкий образ.

8. Зі стійким каблуком

З медичної точки зору невеликий стійкий каблук найкраще підходить для щоденного використання, тому для створення ділового образу варто звернути увагу на туфлі з класичним стійким каблуком.

9. З ремінцем

Туфлі з ремінцем досить зручно носити, оскільки вони міцно тримаються на нозі. Дівчатам слід мати на увазі, що подібна модель може зробити ноги візуально більш короткими.

, , , , переглядів: 1 544

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *