Три рецепти ідеального сніданку

Збір коштів на потреби армії України
02.12.2022

Три рецепти ідеального сніданку

Кожну господиню мучить питання, що приготувати на сніданок, аби родина була задоволена й сита. Особливо хочеться порадувати рідних смачними стравами на вихідних, проте серед безлічі рецептів важко вибрати найкращі.

Як швидко й смачно приготувати сніданок на вихідних, розповідаємо далі.

Яєчня по-французьки в хлібі

Яєчня по-французьки в хлібі

Звична нам яєчня набуває нового смаку, якщо її приготувати за французьким рецептом. Разом зі скоринками ароматного хліба вона стає більше схожою на бутерброд.

Інгредієнти:

  • 2 курячих яйця
  • 2 скибочки хліба
  • трохи зелені
  • дрібка солі
  • 20 г масла.

Як приготувати:

  1. Виріжте м’якуш зі скибочок хліба.
  2. Розтопіть масло на сковороді, обсмажте на ньому хліб з двох сторін.
  3. Розбийте яйця у виїмку в хлібі. Посоліть й смажте до готовності.

Американські млинці

Американські млинці

Якщо звичайні млинці уже набридли, посмажте американські, що більш відомі під назвою панкейки. Приготування займе не більше 20 хв.

Інгредієнти:

  • 250 мл молока
  • 3 ст. ложки олії або 40 гр. розтопленого масла
  • 1 яйце
  • 4 ст.л. цукру
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 1/4 ч.л. солі
  • 170 гр борошна

Як приготувати:

  1. Збийте міксером або вінчиком молоко, яйця і цукор. Додайте масло, воно повинно бути трохи тепле.
  2. Змішайте борошно з сіллю і розпушувачем. Тоді просійте в молочно-яєчну суміш.
  3. Добре перемішайте, маса повинна бути однорідною.
  4. Розігрійте пательню, нічим не змащуючи.

Для одного панкейка вилийте на пательню 2 столові ложки тіста. Коли з’являться бульбашки, переверніть млинець необхідно. На другій стороні він смажиться швидше, тому стежте, аби не пригорів.

Солоні сирники з зеленню і манкою

Солоні сирники з зеленню і манкою

Солоні сирники точно здивують вас смаком. Усі складники страви прості й доступні.

Інгредієнти:

  • Сир – 500 г.
  • Яйця – 2 шт.
  • Манна крупа – 2 ст. л.
  • Пшеничне борошно – 2 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Кріп – 30 г
  • Петрушка – 30 г
  • Олія для смаження.

Як приготувати:

  1. У мисці збийте яйця віночком до появи піни.
  2. Вилийте яйця в сир.
  3. Додайте до сиру борошно, сіль і манну крупу, перемішайте до однорідності.
  4. Зелень помийте, подрібніть і вмішайте в тісто.
  5. Сформуйте сирники й обваляйте в борошні.
  6. На сковороді розігрійте олію і обсмажте сирники з двох сторін до золотистої скоринки.

Джерело: https://www.rbc.ua/

, , , , , переглядів: 1 520

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *