У Рівному розпочав роботу додатковий пункт забору біоматеріалів для ПЛР-тестування

25.01.2022

Впродовж останнього тижня захворюваність на COVID-19 серед мешканців Рівненської територіальної громади зросла більше ніж у двічі в порівняні з попереднім тижнем. Кількість осіб, яких лікарі скеровують для тестування на коронавірусну інфекцію щоранку утворюють довжелезні черги.

Відтак, 25 січня бригади медиків від Центрів ПМСД «Центральний» та «Північний» Рівного забезпечуватимуть забір зразків для проведення ПЛР-діагностики для своїх декларантів у тимчасово створеному пункті забору.

Тимчасовий пункт забору біологічного матеріалу діятиме з 8:15 до 10:30 з понеділка по п‘ятницю на базі Рівненського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру ім.В.Поліщука (РОКЛДЦ).

Функціонуватиме він до моменту зниження рівня кількості скерувань на тестування COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реації.

-Пацієнтам ЦПМСД «Центральний» та ЦПМСД «Північний» міста Рівного, які звертатимуться до свого сімейного лікаря для проведення діагностики на COVID-19, варто бути досить уважними. Сімейні лікарі цих ЦПМСД при виписуванні направлення на ПЛР-тестування зазначатимуть пацієнту в який пункт забору аналізу їм звертатись та у який час аби уникнути черг та зайвих контактів, – зазначають в Управлінні охорони здоров’я.

 Пункти забору зразків для ПЛР-тестування за направленням сімейного лікаря діють:

 

– для пацієнтів КНП «ЦПМСД «Центральний» РМР – в приміщенні ЦПМСД «Центральний» по вул.Драгоманова, 7 та в приміщенні РОКЛДЦ (в актовій залі на І-му поверсі) по вул. 16 липня, 36, м.Рівне

– для пацієнтів КНП «ЦПМСД «Ювілейний» РМР – в приміщенні ЦПМСД «Ювілейний» по вул. Макарова, 3

– для пацієнтів КНП «ЦПМСД Північний» РМР – в приміщенні ЦПМСД «Північний» по вул. Фабрична, 10 та в приміщенні РОКЛДЦ (в актовій залі на І-му поверсі) по вул. 16 липня, 36, м. Рівне

– для пацієнтів відділення ЗПСМ КНП «Міська лікарня #2» РМР – в приміщенні Міської лікарні #2 м.Рівне по вул. О.Олеся, 13

– для пацієнтів відділення ЗПСМ КНП «Міська дитяча лікарня» РМР – в приміщенні Міської дитячої лікарні по вул. Чорновола, 72, м.Рівне.

, переглядів: 777

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *